Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Kayseri Park AVM Derimod Mağazası Tarafından Aldatıldım

12 Nisan 2023 17:07

Kayseri Park AVM Derimod mağazasından halihazırda devam eden indirim kampanyasına ilave olarak ikinci ürüne %30 indirim kampanyası yapıldı. Buna istinaden bir deri ceket ikinci ürün olarak da ayakkabı almak istedim. Uygun bir deri ceket bulduk lakin ayakkabı bulamadık. Satış görevlileri "deri ceketi alın, internet sitemizden ayakkabı beğenin, kampanya bitmeden birkaç gün içinde tekrar gelin %30 indirim kampanyasından faydalandıralım" dediler.

İnternet sitesinden ayakkabıyı bularak kampanya bitmeden beğendiğimiz ayakkabıyı bularak gittiğimizde aldığım deri ceketin fiyatında değişikliğe gittikleri için ikinci ürüne %30 indirim uygulayamayacaklarını söylediler. Kampanya devam ederken fiyat değişikliğine giderek insanlar aldatılıyor. Konu ile ilgili müşteri hizmetlerini de aradık. Birkaç gün sonra aradıklarında kampanya süreci içinde fiyat değişikliği yapılabileceği belirtildi. Kısacası alışveriş yaptığım gün aldatılarak ürün bana satılmasaydı, aynı ürünleri Kayseri'deki başka bir mağazalarından alabilirdim. Kayseri Park AVM Derimod mağazasını kınıyorum.

12 Nisan 2023 17:14 (Şikayetten 6 dakika sonra)
23 Nisan 2023 17:55

Müşteri memnuniyeti kesinlikle ön planda değil. Derimod işine geldiği gibi davranıyor.

Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
18 Nisan 2025 13:34
Derimod'dan Aldığım Ceket Teslim Edilmiyor!

Serap
16 Mayıs 2025 11:17