Sencer sonuçtan hiç memnun değil

13 Haziran 2024 15:02

DemirDöküm Kion 18 klimam CH38 hatası verip soğutmuyor. Her sene yaz başında bu yaşanıyor. Konu ile ilgili 5 defa yetkili servisi çağırdık. Reset atıp gittiler. Her seferinde bir sorunu olmadığını söylediler. Cihazın akıllı olduğu için bunu yaptığını, evin büyüklüğünden dolayı klimanın yetmediğini beyan ettiler. Halbuki kurulum esnasında aynı servis bu evi buz gibi yapar 18000 BTU klima demişlerdi.
Geçen sene gelen servis bir daha CH38 hatası alırsanız değişim talep edin demişti. Bu sene 2 defa gelen servis değişime biz karar veririz diyor... Oyalayarak garanti süresinin dolmasını beklediler.
Müşteri hizmetlerindeki elemanlar ile zaten iletişim kuramıyoruz. Başka bir servis gönderin diyorum aynısını yönlendiriyorlar. Şikayet oluşturuyorum kimse geri dönmüyor. Sonuç olarak klimam çalışmıyor. Bu mağduriyeti nasıl çözeceksiniz sayın DemirDöküm yetkilileri?

13 Haziran 2024 15:06 (Şikayetten 4 dakika sonra)
21 Haziran 2024 15:27

Şikayetvar'a yazdığım anda arayan müşteri temsilcisi şikayet kaydı oluşturmuştu ancak aradan bir hafta geçtikten sonra öğreniyorum ki o şikayet kayıtları iptal edilmiş. Sebebi arayıp ulaşamamalarıymış. Ancak beni arayan olmadı telefon kayıtlarım duruyor. Tekrar arıza kaydı oluşturuyoruz Göksu Ticareti yönlendiriyorlar. Daha önce 5 defa geldiler. Adamlar hasta klimaya tanı koymuyorlar ki tedavisi yapılsın. Kısır döngüler içinde 2 haftadır devam ediyor. CH38 hatasını çözmek bu kadar zor olmamalı.

17 Mayıs 2025 19:52

Teknik servis olmayan bir klima ustası çağırdığımda klimanın sorununu 5 dakikada bulup çözdü. Meğer borulardan gaz kaçağı oluyormuş. Boruyu değişti ve eskisi gibi çalışıyor. Teknik servis bunu çözmekten aciz olduğunu düşünmüyorum kasıtlı yapıyorlar. Muhtemelen kendileri kurulum yaparken yaptıkları bir hata sonucu gaz kaçırıyordu. Ancak hiç çaktırmıyorlar. Bu şikayet üzerinden 1 sene geçti. Şikayeti görüp bana ulaşanlara DemirDöküm klimadan uzak durmalarını tembihliyorum. DemirDöküm markasına da teknik servislerini değiştirmeleri gerektiğini iletiyorum.

Bestami sonuçtan hiç memnun değil

04 Ağustos 2024 11:14
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2023 20:03
Bilgehan sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2023 14:48

16 Temmuz 2024 19:31
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

04 Ekim 2024 15:18
demirdokum-klima-performansi-ve-musteri-hizmetleri-hayal-kirikligi-1.pdf