Halit sonuçtan hiç memnun değil

Halit
07 Şubat 2024 14:56

N11 sitesinden yeni almış olduğum Dell marka laptop cihazında günlük kullanımda aşırı ısınma, fanın çok hızlı çalışması, donmaların olması, kendiliğinden resetlemesi ve mavi ekran hatasız vermesi. Hataların oluşmasından sonra satıcı firmayı aradım onlarda Dell teknik servis kısmını aramamı söylediler bende aradım teknik destek almak için. Aradığımda uzaktan destekle kontrol ettiler, çözüm için kendilerinin söylediği windowsu mail üzerinden attıkları siteden ve söyledikleri yöntemleri birebir uyguladım. Ama herhangi bir şekilde çözüm olmadı. Parça değişimi yapacağız dediler 2 haftadır teknik servis için sürekli arıyorum aynı şeyleri tekrar tekrar söylüyorlar. 2 hafta sonunda artık yapacak bir şey kalmayınca parça değişimi yapacağız dediler ve eve teknik servis yollayacaklarını söylediler. Ertesi gün ise parça tedariği Türkiye stoklarında olmadığı için yurt dışından parça temin edeceklerini (süresi belli değil ) bilgi mesajı yollamışlar. N11 sitesinden Teknostok isimli satıcıdan almış olduğum Dell marka cihazdan satıcıdan Dell teknik servisine kadar çözüm odaklı bir şey yapılmadı. Aldığım günden beri tamiri için uğraşıyorum ama hiçbir şekilde mağduriyetim giderilmiyor. Hayatımda hiç bu kadar mağdur olmamıştım. Teknik servis konusunda Dell çözüm odaklı değil. Tek yaptıkları şey uzaktan destek vermeleri onda bile sürekli aynı şeyleri söylemeleri üstüne üstlük bir de farklı farklı teknik destek personelleri çıktığı içinde kimse çözüm odaklı olmuyor aynı şeyleri tekrar tekrar yaptırıyorlar. İlgili şirketten mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Çözüm için artık icraat yapmalarını bekliyorum.

profile profile profile

Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
05 Kasım 2024 10:10

Betül
21 Temmuz 2023 21:14
Dell Ürünün Aynısı İle Değişimi
Dell Ürünün Aynısı İle Değişimi
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Aynı Model Laptopta Tekrarlayan Donma Ve Aşırı Isınma Sorunları

28 Ağustos 2025 21:29

Emek
15 Mayıs 2025 11:28
Rojin sonuçtan hiç memnun değil

Rojin
14 Ekim 2024 18:43