Emre sonuçtan hiç memnun değil

Hytech Akıllı Saat İade Sorunu

07 Ekim 2024 13:34

Antalya Erasta AVM D&R'dan aldığım Hytech marka akıllı saat sorunlu çıktı. Dün akşam saat 21:58'de aldığım ürünü, bugün sorunlu olduğu için iade etmeye gittim. Ürünün ambalajı açık olduğu için iade alamayacaklarını söylediler. Teknik ekip bakacakmış, ona göre karar çıkacakmış. Ürünü iade almadıklarına dair mağaza müdüründen evrak istediğimde ise böyle bir evrak veremeyeceğini söylüyor. Sözlü olarak söylediklerini kağıda doldurup altına imza atmıyor. Ürünümün iadesini istiyorum.

07 Ekim 2024 14:37 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili kaydınız oluşturulmuştur. En kısa süre içerisinde tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır.. Konuyu bizim ile paylaştığınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. D&R Müşteri Deneyimi Ekibi

07 Ekim 2024 14:41

Değerli Müşterimiz, İlettiğiniz konu ile ilgili tarafınıza bilgilendirme maili iletilmiştir. Konuyu bizim ile paylaştığınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. D&R Müşteri Deneyimi Ekibi

07 Ekim 2024 19:55

Ayıplı bir üründen bahsettiğimizi unutmayalım!. Attığınız mailde ambalajı açık ürünü iade alamadığınızı söylemişsiniz bu iç çamaşırı mı ya da kulaklık mı ki hijyen kuralları olan bir ürün değil tüketiciyi yanıltmaya yönelik işlem yapıyorsunuz alenen kanuna aykırı bir tutum sergiliyorsunuz. Ayıplı bir ürünü paketi açılmış veya açılmamış 14 gün içerisinde koşulsuz şartsız iade almak zorundasınız.

Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

Ayhan
19 Mayıs 2025 21:09
D&R Mağazasından Alınan Arızalı Ürünün İadesinde Yaşanan Mağduriyet
İpek sonuçtan hiç memnun değil

İpek
25 Nisan 2024 12:29
D&R Hatalı Ürün Satışı Eksik Parça Ve Kabul Etmeyen Mağaza Çalışanı
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Ümit
31 Temmuz 2024 01:19
Markantalya D&R Sıfır Müşteri Memnuniyeti
Kader sonuçtan hiç memnun değil

D&R'da Oyuncak İade Sürecinde Yaşanan Zorluklar

Kader