CK Boğaziçi Elektrik Elektrik Fatura İtirazı

31 Ekim 2023 14:0012.767

Merhaba, Ck Boğaziçi firmasından elektrik kullanmaktayım. Sözleşme numaram 5936****45. Yaklaşık 6 aydır evde değildim. En son sayaç okuması 23.5.2023 yapılmış idi. 27.09.2023 de eve döndüm Tek kişi olduğumdan çok az elektrik kullanımı yaparım. Televizyon seyretmem. Sadece telefon şarjı, geceleri en küçük aydınlatma, haftada bir çamaşır ve elektrik süpürgesi açarım. Bir de buzdolabı çalışır. 23.10.2023 günü yapılan okumada tarafıma 515 TL borç ibraz edildi. 4 ay boyunca üst katıma okumaya gelinmiş bana da çok az kullanım fatura oluşturulmamış. 4446255 itiraz yaptım, arayan G***** Hanım 4 aydır kapalı 1 aydır oturulan eve toplam 457 KW/saat kullanım var deniliyor. Aylık bazda döküm diyorum yok veremeyiz diyor. Geçmiş zamanda 155 gün gene kapalı kalmıştı ev. Okumaya gelen optik okuyucu 4.652.- tl borç çıkarmıştı. ( o zamanki hesap müteveffa babamın üstüne idi) Nedense bu kapalı kalmaların ardında her seferinde böyle fahiş rakamlar çıkmakta. 1 ay içinde bu kadar az kullanımla 457 KW kullanım yapmış olamam, kaldı ki bu Türkiye deki bir hanenin aylık kullanımının 2 katı bir rakam neredeyse. Bu nedenle itirazımın yeniliyorum. İlgili kuruma iletilmesini rica ederim. Kolay gelsin. Saygılarımla.

31 Ekim 2023 13:41

Merhaba, Ck Boğaziçi firmasından elektrik kullanmaktayım. Yaklaşık 6 aydır evde değildim. En son sayaç okuması 23.5.2023 yapılmış idi. 27.09.2023 de eve döndüm Tek kişi olduğumdan çok az elektrik kullanımı yaparım. Televizyon seyretmem. Sadece telefon şarjı, geceleri en küçük aydınlatma, haftada bir çamaşır ve elektrik süpürgesi açarım. Bir de buzdolabı çalışır. 23.10.2023 günü yapılan okumada tarafıma 515 TL borç ibraz edildi. 4 ay boyunca üst katıma okumaya gelinmiş bana da çok az kullanım fatura oluşturulmamış. 4446255 itiraz yaptım, arayan Gülşah Hanım 4 aydır kapalı 1 aydır oturulan eve toplam 457 KW/saat kullanım var deniliyor. Aylık bazda döküm diyorum yok veremeyiz diyor. Geçmiş zamanda 155 gün gene kapalı kalmıştı ev. Okumaya gelen optik okuyucu 4.652.- tl borç çıkarmıştı. ( o zamanki hesap müteveffa babamın üstüne idi) Nedense bu kapalı kalmaların ardında her seferinde böyle fahiş rakamlar çıkmakta. 1 ay içinde bu kadar az kullanımla 457 KW kullanım yapmış olamam, kaldı ki bu Türkiye deki bir hanenin aylık kullanımının 2 katı bir rakam neredeyse. Bu nedenle itirazımın yeniliyorum. İlgili kuruma iletilmesini rica ederim. Kolay gelsin. Saygılarımla.

31 Ekim 2023 14:27 (Şikayetten 26 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz talebiniz değerlendirmeye alınmıştır. Müşteri Temsilcimiz, başvurunuzu inceleyecek ve en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlayacaktır. Talep ve önerileriniz hizmet kalitemizi arttırmak için önem taşımaktadır. Şikayetinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla CK Boğaziçi Elektrik

1 Kasım 2023 16:19

Değerli Müşterimiz, Yapmış olduğunuz başvurunuz değerlendirilmiş ve konu ile ilgili tarafınıza detaylı bilgilendirme yapılmıştır. İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla CK Enerji Boğaziçi Elektrik

CK Boğaziçi Elektrik Faturasıyla İlgili Sorunlar

30 Temmuz 2023 13:533.138

CK Boğaziçi Elektrik 23/08/2022 tarihinde Ck Boğaziçi tarafından 4688521*** numaralı bina ortak giderine 2.592 TL tutarı...

CK Boğaziçi Elektrik Yüksek Fatura Ve Haksız Kazanç

26 Ocak 2024 11:482.345

"Berril hanım çok yardımcı oldu ve sorunumla bayağı ilgilendi ve halledildi çok teşekkür ederim"

25 Aralık 2024 10:2420.681

CK Boğaziçi Elektrik adıma kayıtlı Tesisat No: 891581 Tesisat No 2 : 2007310000 elektrik aboneliği faturalarımı onayım o...

Ck Boğaziçi Elektrikte Abonelik Devri Alamıyorum

9 Aralık 2023 15:3128.237

CK Boğaziçi Elektrik tarafından ben evde yokken usulsüz kullanım bildirimi geldi. Bende vefat eden babamın üzerinde olan...

1 Yorum

Tümünü Gör
CK Boğaziçi Elektrik Abone Olma Sorunu

CK BoğaziçiElektrik Abone Olma Sorunu

Serkan
CK Boğaziçi Elektrik Esenyurt/İstanbul Mağduriyeti!

CK BoğaziçiElektrik Esenyurt/İstanbul Mağduriyeti!

Bakir
CK Boğaziçi Elektrik Fatura Ödeme Konusunda Sorun Yaşıyorum, Firma Yetkilileri İlgilenmiyor!

CK BoğaziçiElektrik Fatura Ödeme Konusunda Sorun Yaşıyorum, Firma Yetkilileri İlgilenmiyor!

Hilal
CK Boğaziçi Elektrik İlgisizliği!

CK BoğaziçiElektrik İlgisizliği!

Gündüz
CK Boğaziçi Elektrik İlgisizliği!

CK BoğaziçiElektrik İlgisizliği!

Omar