Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Citroen Berlingo: Sürekli Şanzıman Sorunları Ve Müşteri Mağduriyeti

Ahmet
15 Ekim 2024 12:45

2023 model Citroen Berlingo otomatik vites aracım, aldığım günden beri şanzıman arızası vermekte ve bunun için serviste işlem görmüş olup arıza tekrarlanmaktadır. Servise tekrar başvurdum, arızalı olduğu tespit edildi ancak aracım bana 'kullanıma engel değil' diye geri verildi ve ben bu şekilde kullanarak defalarca şanzıman kitlenmesi sebebiyle yolda kaldım. Servis, incelenmesi için tekrar aracı çağırdı ve şanzımanın sökülüp merkeze gönderilip oradan gelecek cevaba göre hareket edileceğini söyledi. Ancak firma bunun için ikame desteği sağlamıyor. Yani aracım sadece inceleme aşamasında en az 10 gün serviste yatacak, benimle alakalı olmayan garantiden karşılanan bir sorundan dolayı ve ben kendi imkânımla araç temin edip işime gücüme bakıp günlük ihtiyaçlarımı karşılayacağım. Aracın arızalı olduğu kabul ediliyor. Defalarca farklı birimler tarafından incelenirken aracım serviste yatıyor. Bir çözüm bulunamıyor ve ben sürekli mağdur edilip araçsız kalıyorum. Üstelik bu araçta başıma gelen ilk sorun da değil; 1 yıl içinde aylarca başka arızalardan parça da bekledim, serviste de yattı aracım ve sürekli mağdur oldum.

Hilmi sonuçtan memnun değil

Citroen Berlingo'da Bitmeyen Teknik Sorunlar ve Servis Mağduriyeti

Hilmi
24 Ağustos 2025 17:08
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araçta Şanzıman Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

Furkan
28 Ocak 2025 18:40
Veysel sonuçtan hiç memnun değil

Citroen Tekrarlayan Araç Arızası

Veysel
15 Aralık 2023 00:07
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Citroen Berlingo Aldım Pişman Oldum

Ömer