Veysel sonuçtan hiç memnun değil

Citroen Tekrarlayan Araç Arızası

Veysel
15 Aralık 2023 00:07

2023 mayıs ayında satın aldığım Citroen berlingo feel bold model aracımın 4 ay sonra vites geçişlerinde problem olduğunu fark ederek, Citroen arkas Gaziemir şubesine onarımı için götürdüm. Aracı teknisyen arkadaşlarla test ettikten sonra, teknisyen şanzımanın 1. Ve 2. Vites dişlilerinde problem olduğunu, arka balata ve disklerde de ses olduğunu belirterek, gerekli onarımlar için parçaları talep edip onarımını yaptı.
Araç tarafıma teslim edilirken sorunun tam anlamıyla çözülmediğini fark ettim ve ayrıca onarım gördükten sonra sağ amortisörde kasislerde ses geldiğini fark ettim.

Yaklaşık 3 hafta sonra aracı tekrar servise götürdüğümde, ancak 20 gün sonra arıza tespit edilerek şanzımanın değişmesi gerektiği ve sesin kaynağının bulunduğu bilgisi geldi. Servisin, ikame araç olarak tarafıma verdiği aracı henüz işlem sonlanmamışken geri istemesi ve şanzımanı bozuk aracı kullanmamı istemesi kadar canımı sıkan bir durum olmadı bu süreçte.
Hukuki haklarımı kullanmak istediğimden dolayı, aracın onarımını kabul etmediğimi, 5 ayda 2 kez şanzıman işlemi görecek aracın değiştirilmesini ve mümkünse fiyat farkı çıkartarak otomatik versiyonunu talep ettiğimi belirttim. Müşteri hizmetlerinden ilk konuşmamızda, gerekli kontroller yapıldıktan sonra değişime karar verilen aracın fiyat farkı ile değişmesinin mümkün olduğu söylendi. Ancak, daha sonraki konuşmamızda böyle bir şeyin mümkün olmadığını söylediler. Citroen Türkiye'den yeni bir ikame araç talebinde bulunmama rağmen, servis ile yüz yüze gelme durumu noktasına getirildim. Bu sorunun bir an önce çözüme kavuşmasını istiyorum.

profile profile
Veysel
26 Şubat 2024 10:32

O kadar ilgisiz bir firma hala sorunumu çözemediler.

Seda

Citroen bayiler genel olarak sıkıntılı demek ki! Allah'tan bunu fark ettim de aracı almadım. Milas Turgutlu bayide ilgisiz, bilgisiz ve sanırım şube müdürleri, bölge müdürleri v. S. Farkında bile değil...

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Citroen C3 Aircross Şanzıman Ve Samandıra Sorunu

22 Temmuz 2024 02:32
Hilmi sonuçtan memnun değil

Citroen Berlingo'da Bitmeyen Teknik Sorunlar ve Servis Mağduriyeti

Hilmi
24 Ağustos 17:08
Faik sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araçta Bitmeyen Arıza Ve İlgisiz Citroen Servisleri

Faik