Haksiz Kazanç Carrefour SA Personeli

15 Ağustos 2023 11:541.638

Carrefour Bahçelievler süper mağazasından alışveriş yaptım. Kasiyer arkadaş kendi Carrefour SA kartını okuttu. Gerekli yerlere şikayette bulundum, fakat henüz sonuç alamadım. 09.08.2023 tarihinde saat 17.12'de kasiyerin ismi fxxxxx exxxx olan kişi haksız kazanç elde ediyor. Önümdeki müşteriye de aynısını gerçekleştirdi. Gerekli incelemeler yapılıp personel hakkında gerekli işlemlerin yapılmasını ve tarafıma yaptığım alışverişteki bonusun yatırılmasını, diğer mağdurların da aynı şekilde tespit edilip gerekli yaptırımların yapılmasını arz ederim. Carrefour SA firması bu şekilde bilinçsiz personelleri nasıl ve hangi şekilde çalıştırıyor, anlamıyorum.

15 Ağustos 2023 11:58 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz kayıt altına alınmış olup, çözüm süreciniz başlatılmıştır. Takibi için bizlere ulaşabilirsiniz. CarrefourSA Müşteri Hizmetleri

15 Ağustos 2023 13:29

Değerli Müşterimiz, Tarafımıza iletmiş olduğunuz bildiriminizle ilgili telefonunuzdan size ulaşmaya çalışıldı; fakat ulaşılamadı. Size ulaşabileceğimiz saat dilimini bize bildirmenizi veya bizi aramanızı rica ederiz. Her türlü soru ve sorunlarınız için bize mail gönderebilir ya da 7 gün 8.00-24.00 saatleri arasında Müşteri Hizmetleri hattımızı arayabilirsiniz.

16 Ağustos 2023 15:57

16 Ağustos 2023 16:58

16 Ağustos 2023 18:38

17 Ağustos 2023 15:51

18 Ağustos 2023 13:32

20 Mayıs 2025 20:47

Carrefour SA kart sadece indirimlerin düşmesine yarıyor size bir Bonus, puan veya para gelmiyor merak etmeyin

Aktif Carrefour SA Kurumsal Kartım Kasada Çalışmadı, Mağduriyet Yaşadım

2 Ekim 2025 20:08790

2 Ekim 2025 akşamı Kocamustafapaşa Carrefour SA mağazasında aktif olan Carrefour SA kurumsal kartımı kullanmak istedim. ...

Yaşlı Müşterilere Kart Yenilemede Mağaza Desteği Sağlanmıyor

6 Eylül 2025 23:32381

Antalya Carrefour SA mağazasında babamın kullandığı Carrefour SA kartında kullanım sorunu yaşadık. Kartı kullanmak isted...

Öne ÇıkanKonular

CarrefourSA Kategorileri