Sevilay sonuçtan memnun

Carrefour Toblerone Çikolata İade Şikayetim

21 Ocak 2024 01:29
Sevilay'ın Teşekkür Mesajı
“Carrefour Yenişehir Soyak şube çalışanı Salih beye çok teşekkürler ilgisi ve işini özenle yapması ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışması sebebiyle umarım diğer tüm çalışanlara örnek teşkil eder, kendisine tekrar teşekkür ederim”

Soyak Yenişehir Carrefour'dan 3 adet 360 gr Toblerone çikolata aldım. Plastik parçacıkların çıktığı haberini duyunca iade etmek istedim ancak fişi kaybettiğim için ürünü iade almak istemiyorlar. Her zaman alışveriş yaptığım Carrefour şubesi, kendisinden aldığımı biliyor. Kart ekstremden çıkarıp kamera kaydına baksalar ya da muhasebeden baksalar, görecekler. Fişin detayını ama sorun çıkarıyorlar. Üç çikolataya altı yüz liraya yakın para verdim. Sadece birinin fişi duruyor, onu vereceğim ama diğer ikisinin fişi kayboldu. Sonuçta plastik parça çıktığı ve toplatıldığı söylenen çikolatayı çocuğuma yediremem. Geri almak, etik ve ahlaki olanı yapmak, Carrefour markete yakışan tavır olur. Çözüm için Carrefour yetkilisi lütfen bana ulaşın. Yoksa bir daha asla sizden alışveriş yapmayacağım ve her yere şikayetimi yazacağım.

21 Ocak 2024 11:06

Toblerone çikolata almıştım, fisimi kaybettim ama ekstrem vardı, sağ olsun Soyak Yenişehir şube Salih bey kasadaki çalışan arkadaş yaşadığım sorunu ilgi ve disiplinli çalışması ile hemen çözdü, kendisine çok teşekkür ederim. Evime yakın olduğu için her zaman bu ccaarrefoura gidiyorum sağ olsun Salih beyin varlığı müşteri sorunları çözmesi ve yaklaşımı umarım tüm diğer çalışanlara da örnek teşkil eder

21 Ocak 2024 08:58 (Şikayetten 7 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz kayıt altına alınmış olup, çözüm süreciniz başlatılmıştır. Takibi için bizlere ulaşabilirsiniz. CarrefourSA Müşteri Hizmetleri

21 Ocak 2024 11:08

Carrefour Yenişehir Soyak şube çalışanı Salih bey sorunu çözdü kendisine çok teşekkür ederim. Salih bey gibi örnek çalışanlarınızın artması dileğimle

21 Ocak 2024 11:10

Alper sonuçtan çok memnun

10 Ekim 2024 11:27
"Telefonla arandım. Buraya yazdıktan sonra arandığımda gerçekten güzelce ilgilendiler ve durumu düzelttiler. Keşke işler en baştan böyle hızlıca halledilseydi. Teşekkürler..."
Tunahan sonuçtan memnun

21 Temmuz 2023 22:47