Carrefour SA Kötü Ürün Ve Kokuyor!

13 Ekim 2024 12:212.398
Zeliha'nın Teşekkür Mesajı
Hem müşteri hizmetlerinden Gizem hanım hem de mağazadan Banu hanım hemen dönüş yapıp yardımcı oldular teşekkür ederim
11 Ekim 2024 17:18

Anket marka dana kuzu kıyma aldık 10.10.2024 de ve son kullanma 12.10.2024 tarihli ve ürün satılırken son kullanma tarihi yaklaşan diye bir ibarede yok, üründe koku var, içinde kemik parçaları var. Ekici lokum kıvamında paketleme tarihi 07.10.2024 son tüketim tarihi 13.10.2024 yine hiçbir şekilde müşteriye uyarıda bulunulmuyor. Bir daha Carrefour SA dan alışveriş yapmayacağım insanları parasıyla rezil ediyorsunuz

13 Ekim 2024 12:21 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz kayıt altına alınmış olup, çözüm süreciniz başlatılmıştır. Takibi için bizlere ulaşabilirsiniz. CarrefourSA Müşteri Hizmetleri

13 Ekim 2024 12:51

Değerli Müşterimiz, Tarafımıza iletmiş olduğunuz bildiriminizle ilgili telefonunuzdan size ulaşmaya çalışıldı; fakat ulaşılamadı. Size ulaşabileceğimiz saat dilimini bize bildirmenizi veya bizi aramanızı rica ederiz. Her türlü soru ve sorunlarınız için bize mail gönderebilir ya da 7 gün 8.00-24.00 saatleri arasında Müşteri Hizmetleri hattımızı arayabilirsiniz.

13 Ekim 2024 17:08

Carrefour SA Metropol İstanbul Şikayeti

Hüseyin
Hüseyin
CarrefourSA
9 Şubat 10:03411

07.02.2026 tarihinde saat 10.00 civarında Metropol İstanbul avm içindeki Carrefour SA şubenizden kahvaltı için beyaz pey...

Carrefour SA Metropol İstanbul Şikayeti

Tümünü Gör
Carrefour SA Kurban Eti Hüsranı!

Carrefour SA KurbanEti Hüsranı!

Murat
Carrefour SA İçi Geçmiş Karpuz Satıyor, Kim Bilir Kaç Günlük!

Carrefour SA İçiGeçmiş Karpuz Satıyor, Kim Bilir Kaç Günlük!

Sermin
Carrefour SA Cips İçinde Belirsiz Nesne Çıktı!

Carrefour SA Cipsİçinde Belirsiz Nesne Çıktı!

Emine
Carrefour SA Çiğ Et Kötü Hizmet

Carrefour SA Çiğ EtKötü Hizmet

Ayşe
Carrefour SA Fiyat Yanıltmacası!

Carrefour SA FiyatYanıltmacası!

Adnan
Carrefour SA Maden Suyu Diye Şişeye Su Konmuş!

Carrefour SA MadenSuyu Diye Şişeye Su Konmuş!

Ekrem

Öne ÇıkanKonular