Ömer sonuçtan çok memnun

13 Haziran 2024 19:47
Ömer'in Teşekkür Mesajı
“Zeynep hanım nezdinde Carrefour SA ya teşekkür ederim”

Dün Carrefour SA mobil uygulamasından sipariş verdiğim, bugün 13.30 ile 16.30 saatleri arasında teslim edilmesi gereken 5 kg kuşbaşı et siparişim, kargocunun beni arayıp 'trafik çok sıkışık, durursam ceza yerim' demesi üzerine caddeden, arabadan ben teslim aldım. Geldim, poşeti açtım, baktım 4 kg olarak gelmiş. Hemen kargocuyu aradım, ürün eksik dedim, gelin tutanak tutun, 1 dakika olmadı dedim. Kargocu gelmedi. Ona o kadar iyilik yapmama rağmen karşılığı bu oldu. Sonra müşteri hizmetlerini aradım, kayıt açtılar 2001536211 numarayla. Göreceğiz bakalım sonuç nasıl olacak. Bir de teslim edildi diye sistemde gözüküyor ama eksik geldi.

13 Haziran 2024 19:50 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz kayıt altına alınmış olup, çözüm süreciniz başlatılmıştır. Takibi için bizlere ulaşabilirsiniz. CarrefourSA Müşteri Hizmetleri

14 Haziran 2024 14:13

Çözüm süreci hangi aşamada beni bilgilendirirseniz çok memnun olacağım fotoğraftaki delilleriyle sunduğum kaç kg. Nın geldiği belli olan ya market çıkışında hata ya da kargo esnasında ki hatanız hala neyi bekliyor çözülmesi için. Hayretler içerisinde bekliyorum

15 Haziran 2024 13:31

Sorun hala çözülmedi koskoca Carrefour SA gittikçe küçülüyor gözümde buraya yazıyorum arkasından arıyorlar laf ebeliği yapıyorlar ama sorun hala çözülmedi bir de sizi daha mağazadan arayan olmadı mı diyorlar ne. Arayan var ne. Soran sadece simdi buraya yazdım ya sizler ararsınız uğraşıyoruz çözmek için ama çözülmüyor sorun sizin barkodlu fotoğraf da belli 4 kg. Geldiği siparişim belli 5 kg. Siz ler sorunu çözmek isteseniz anında çözersiniz. Ben de yazmaya bıkmayacağım sorun çözülünceye kadar

15 Haziran 2024 21:12
15 Haziran 2024 22:06

Bu son yazdığım yazıdan sonra 4441000 numarayı arayıp niye hala çözülemiyor 3 günde Carrefour SA ya yakışıyor mu dedikten sonra beni tekrar dan zeynep Hanım diye bir hanımefendi aradı aynı serzenişleri ona da söylendikten sonra sağolasın ilgili departmanları arayıp sorunu 1 saat içerisinde çözdü. Buradan zeynep Hanıma çok teşekkür ederim. Bu arada özür muhayetinde buranın mağaza müdürü de gönderdiği çikolata için ona da teşekkür ederim. Sonuç Carrefour SA ya geç de olsa yakışır bir şekilde çözümlendi.

15 Haziran 2024 22:10

Zeynep hanım nezdinde Carrefour SA ya teşekkür ederim

Akin sonuçtan çok memnun

01 Ekim 2024 14:12
"Sikayetvar yazım sonrası hızlıca arayıp iadem gerçekleştirildi. Bu konuda teşekkür ederim. Keşke süreçlerini bu kadar iyi yonetebilseler"
Beyza sonuçtan memnun

06 Nisan 2025 19:50
"İade yaparak ve indirim vererek çözüme gitmeye çalıştılar, teşekkür ederim"
Ceyda sonuçtan hiç memnun değil

14 Ocak 2025 09:41
Hande sonuçtan çok memnun

26 Eylül 2024 16:36
Carrefour SA Dan Alışveriş Yapmamanız İçin Bir Neden
Tolga sonuçtan çok memnun

01 Ekim 2024 10:50
Carrefour SA Üçüncü Gün, Hala Siparişimi Getirmiyor!

CarrefourSA Kategorileri