Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Buderus Kombi Değişiminde Yaşanan Sorunlar

10 Aralık 2024 13:31

Buderus Logamax Plus GB062 24 KW'lik sıfır bir kombi aldık. Sağ olsun yetkili servisten geldiler, kombiyi çalıştırdılar, yalnız ne kontrol yapıldı ne de peteklerin havası gibi durumlar yapıldı. Çalıştırıldıktan birkaç saat sonra 6A arızası verdi ve kombi çalışmamaya başladı. Servisi aradık, geldiler, ateşleme vs. sorunu var dendi. İki seçenek sunuldu: ya arızalı parça veya parçalar değişecek ya da yasal hakkınız olan cihaz değişimi olacak. Biz de haliyle cihaz değişimini istedik. Gerekli tutanaklar tutuldu, prosedür işlendi servis tarafından. Beklemeye başladık. Gel zaman git zaman Buderus genel servisinden, olayı anlamadığım bir sebepten dolayı cihaz değişimi olmayacağı, parça değişimi olacağı dendi. İlk etapta okey deyip, aynı gün servis veya parça değişimi istemediğimi, hakkım olan cihazın değişimini bugün itibariyle tekrar istedim. Şimdi tekrar beklemedeyiz. Kış mevsiminin tam ortasında, kendini kaliteli bir firma sanan Buderus tarafından 1 aya yakındır soğukla mücadele etmeye mahkum olduk. Sonucu ben de merak ediyorum. Saygılar sunuyorum.

10 Aralık 2024 13:36 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz işleme alınmıştır. Konu ile ilgili olarak sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Buderus Müşteri İletişim Merkezi

13 Aralık 2024 14:19

Buderus satış sonrası pişmanlıktır. Hakkınız olan cihaz değişimi yapılmadı parça değişimine gidildi. Site yöneticisi olarak 94 tane kombi taktırdım Vaillant DemirDöküm gibi markalarda böyle bir şey olmadı. Fabrikadan çıkışlı kusurlu ürünü değiştirmediler. Bir de yasal haklarınızı kullanabilirsiniz ama servis gelmez dendi yani kışın ortasında Hakem Heyeti veya adli mercilerin kararı beklenecek kombi çalışmadan soğukta insanları mağdur edecekler durum bu ayrıca şikayet var sitesinin de çok ise yaradığını artık düşünmüyorum herkesin aklındaki nedenlerden ötürü

17 Aralık 2024 09:16

Merhaba, Yapmış olduğumuz görüşmede detaylı bilgiler tarafınıza aktarılmıştır. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Buderus Müşteri İletişim Merkezi

Gülşah
Gülşah
Şikayeti Çözüldü

Biz de Buderus kombi aldık daha 15 günlük kendisi. Çalıştı durdu servis geldi tüm kablolarının değişmesi gerekiyor deyince değişim talep ettik. Öyle oturuyoruz kışın ortasında arayan da gelen de yok. Aradık, Genel merkez talebinizi acil diye bildireceğim dedi acili bu işte normal olsa ne yapacaktık acaba

Ömer sonuçtan çok memnun

Buderus 6 A Hatası

Ömer
26 Kasım 2023 00:16
Tekin sonuçtan hiç memnun değil

Tekin
13 Ocak 2024 20:02