İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Braun Küçük Ev Aletleri Yedek Parça Sorunu

23 Eylül 2024 14:32

Gayet randımanlı kullandığınız Braun wk300 type 3221 model kettle'ın termostatı arızalandı. Parça siparişi oluşturmak için Yetkili servise başvurdum, stok kontrolü yapıldı ve parça stokta yok cevabı aldım. Bu ürün hâlâ güncel olarak satışta olan bir ürün ve parçası nasıl stokta olmaz anlamıyorum? Piyasada bolca bulunan ve birçok markanın kullandığı Universal termostatlar da bu kettle'a uymuyor. Braun firmasının yedek parça teminine önem vermesini rica ediyorum.

23 Eylül 2024 15:13 (Şikayetten 41 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Şikayetinizle ilgili gerekli işlemler başlatılmıştır. İlginize teşekkür eder, Sağlıklı mutlu günler dileriz. Braun Müşteri Hizmetleri

23 Eylül 2024 17:00

Müşteri hizmetleri aradı, yedek parça temin edilemediğini söyledi ürünüm Garanti kapsamı dışında olduğu için müşteri memnuniyeti adına ücretli değişim olabileceğini söylediler. 300-400 TL'lik parçayı temin edemeyen Braun 3300 küsurlu dehşet bir fiyata aynı model cihaz ile değiştirebileceğini iletti. Hadi kabul ettim diyelim, onun o cihazda aynı arızayı yaparsa ne olacak? Çok saçma. Bu saatten sonra Braun markalı hiçbir ürünü mutfağıma sokmam.

23 Eylül 2024 17:11

Mevzuata göre bu ürünün kullanım ömrü 7 yıl, 7 yıl boyunca yedek parça temin etmek zorundasınız ve ben bu ürünü alalı 7 yıl. Olmadı. Hem eksiksiniz hem de müşteri memnuniyeti için ücretli değişim yapacağız diyorsunuz şaka gibi.

Servis Parça Temininde Gecikme Ve Ürün Değişimi Sorunu

15 Ağustos 2025 10:18
servis-parca-temininde-gecikme-ve-urun-degisimi-sorunu-3.jpg
servis-parca-temininde-gecikme-ve-urun-degisimi-sorunu-1.jpg
Murat sonucu yetersiz buldu

01 Temmuz 2024 14:08
Esra sonuçtan hiç memnun değil

06 Şubat 2025 23:33
Soner sonuçtan hiç memnun değil

Skytech Kettle Su Sızdırıyor, Servis Süreci Uzadı Ve Mağduriyetim Giderilmiyor

Soner
20 Mayıs 2025 15:51
Hüseyin sonuçtan memnun

Hüseyin
29 Nisan 2025 17:32
"Yeni ürün aşağıdaki videoda mevcuttur Teşekkür ederim. İyi çalışmalar kolay gelsin..."