Boyner'in Verdiği Ürün Garantisi Ve İncelemeye Göndermemesi

Merve
24 Ekim 2023 19:26

2021 yılında Kahramanmaraş Boyner mağazasından P***** C***** mont almıştık. Montu aldıktan sonra omuzlarındaki elyaf boşluklarının olduğunu fark ettik bu sıkıntıdan dolayı hemen incelemeye gönderdik ama red cevabı geldi. Bu sene montu kuru temizlemeye verdik. İçindeki elyaflar altta toplandı. Bizde tekrar incelemeye göndermek istedik. Boyner mağazasındaki müşteri temsilcisi ürünlerin 6 ay garanti süresi olduğunu söyledi. Bizde genel merkezden bilgi almak için aradık oradaki temsilciler bize Boyner ürünlerinin 2 yıl garantisi olduğunu ve Boyner mağazasından geri dönüş sağlanacağını söylediler. Kahramanmaraş Boyner mağazası müşteri temsilcisi gün içinde bizi arayıp genel merkezin yanlış bilgi verdiğini ürünlerinin 6 ay garanti kapsamında olduğunu söyledi ve ürünü kabul edemeyeceklerini söylediler. P***** C***** ürünlerine 2 yıl garanti verirken siz onu nasıl 6 aya düşürebiliyorsunuz anlamış değilim. O kadar para verip ürün alıyoruz. Kullanım süresi 6 ay diyorlar zaten etik olarak bir montun kullanım süresi 6 ay olması imkansız bir şey çünkü bulduğumuz ülkede kışı 3 ay yaşıyoruz. Benim bu montu yazında giyecek halim yok değil mi? Boyner gibi kurumsal bir firma nasıl böyle insanları mağdur ediyor. anlamıyorum. Kaliteli olsun diye gidip en pahalısından almaya çalışıyoruz. Sonuç bu oluyor. Yazık vallahi böyle giderse Boyner'in'de batması yakındır.

24 Ekim 2023 19:29 (Şikayetten 3 dakika sonra)
25 Ekim 2023 15:48

Merhaba,​ Talebiniz ile ilgili görüşülerek çözüm sunulmuştur. Daha güzel bir alışveriş için biz hep buradayız. Alışveriş Dostunuz, Boyner Müşteri Deneyimi Ekibi

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
22 Ocak 2024 19:40
Cüneyt sonuçtan hiç memnun değil

Cüneyt

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
19 Kasım 2024 18:57
Mavi Montun Elyafları İlk Yıkamada Topaklandı
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
15 Haziran 2025 22:41