Boyner'in Sahte Parfümü

Boyner'in Sahte Parfümü
18 Temmuz 2024 11:15

Boyner'den mayıs ayında eşim dior homme intense parfüm alıyor hediye olarak ama parfüm 1 saat bile zor kalıyor. Kendi kendime kokuya duyarlılıktan herhalde dedim alıştım o yüzden kokuyu almıyorum ama taki internette Boyner'den parfüm satın alıp benim gibi sorun yaşayanların yorumlarını görene kadar. Bunun üzerine hem orijinal diğer parfümleri denedim EDP olarak hem de açık parfüm denedim kokuları daha uzun süre kalıyor. Boyner Sahte ürün göndermiş.

16 Eylül 2024 20:12

Eşim doğum günüm için Boyner'in internet sitesinden Dior homme intense parfüm almış. Parfümün kokusu 1 saat bile kalmıyor. Bunun üzerine şikayet var’a yazdım ve Boyner'den arandım parfümü incelemeye göndereceklerini ilettiler. Bende bunun üzerine 10/08/2024 tarihinde İstanbul Avrupa Yakası Forum İstanbul AVM Boyner mağazasına incelenmesi için bıraktım. 10/09/2024 tarihinde müşteri hizmetlerini aradık ve müşteri hizmetlerindeki temsilci 21 iş gününü doldurduğu için otomatik onay verilmiştir gidip ürününüzü alabilirsiniz şeklinde bize bilgi verdi. Bunun üzerine 14/09/2024 tarihinde ürünü bıraktığım mağazaya gittim ve mağaza personeli işlem yapamadı yöneticisini çağırdı. Yönetici Zehra hanım bize ürünle ilgili herhangi bir onay bilgisinin mağazaya bildirilmediğini söyledi ve bizde müşteri temsilcisinin bize 21 iş günü dolduğu için onayın otomatik verildiğini söylemesi üzerine Beylikdüzü’den kalkıp Bayrampaşa'da bulunan Forum İstanbul AVM ye geldiğimizi söyledik. Yönetici Zehra hanım ukala bir biçimde “keşke ürünü evinize yakın bir yere götürseydiniz” şeklinde cevap verdi ve bize dönüş yapılacağını söyleyerek resmen bizi mağazadan kovdu. Bunun üzerine Boyner müşteri hizmetleri ile tekrar iletişim kurduk bu sefer de başka bir temsilci bize onay düşmemiş şeklinde bilgi verdi. Konuşma bitti telefonu kapattık 2-3 saat sonra inceleme süreniz sonlanmıştır ve sizi aradık ulaşamadık detaylı bilgi için mağazamızı ziyaret etmeniz gerekmektedir şeklinde mesaj geldi. Bunun üzerine mağazayı aradım ve 15 dakika ilk sıradasınız ilk temsilcimiz size cevap verecektir denildi ama telefona cevap veren olmadı. 16/09/2024 de tekrar müşteri hizmetlerini arayarak mağazaya ulaşamadığımı telefonların açılmadığını bildirdim. Bunun üzerine müşteri temsilcisi mağazaya beni aramaları yönünde talepte bulundu fakat 6 saat geçti hala aranmadım. Şansımı tekrar denemek için tekrar ben aradım fakat 17 dakikadır ilk müşteri bendim ama yine açan olmadı. Talebim hala çözülemedi. Boyner markasının müşteriye karşı tavrı tutumu bu mu?

Ek
18 Temmuz 2024 11:20 (Şikayetten 4 dakika sonra)
18 Temmuz 2024 16:52

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Daha güzel bir alışveriş için biz hep buradayız. Alışveriş Dostunuz, Boyner Müşteri Deneyimi Ekibi

Yusuf
16 Haziran 2024 01:06
Boyner Orijinalliği Şüpheli Parfüm Satıyor

20 Ağustos 2024 18:50
Boyner Parfüm Sorunu İlgilenen Yok
Begüm sonuçtan hiç memnun değil

Boyner Sahte Parfüm Satıyor

Begüm