Çisem sonuçtan hiç memnun değil

16 Kasım 2024 19:46

Boyner online üzerinden almış olduğum çanta 1 gün kullanım sonucunda alt köşe kısımlardan soyulmaya başladı. Bunun üzerine ürünü garantiye gönderdik hiçbir sonuç çıkmadı, değişimi kabul etmediler. Sonrasında Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum ve başvurum sonucunda malın yenisi ile değiştirilmesi kararı verildi. Tüketici Hakem Heyeti Boyner’in ulaşması gerektiğini söylediği için bekledim fakat ulaşan kimse de olmadı. Daha sonra mağazaya gittim ve mağazadan sipariş tutarını iade yapabileceklerini söylediler. Benim sipariş tutarım 1950 TL fakat şu an aynı çanta mağazada 5000 liraya satılıyor arada 3 bin liradan fazla bir fiyat farkı bulunuyor. Bu tutarı iade almam durumunda muadil bir çanta almam mümkün değil. Değişim yapmak istediğimizi söylediğimizde aradaki farkı ödememiz gerektiği söyleniyor. Aynı çanta mağazada olmasına rağmen sezonu değiştiği için yardımcı olmuyorlar. Her türlü müşteri mağdur ediliyor. Sonuçta garantiye gönderilmesi ve Tüketici Hakem Heyeti süreci uzun bir süreç ve bu süreç sonunda zaten sezon değişikliği olmuş oluyor. Fiyatlar güncelleniyor ve yine mağdur edilen müşteri oluyor. Boyner firması müşterisinin arkasında durmayıp mağdur ediyor!

17 Kasım 2024 01:31 (Şikayetten 5 saat sonra)
25 Kasım 2024 21:18

Tüketici Hakem Heyeti kararı istendi mail olarak hemen atmama rağmen hiç kimse iletişime geçmedi.

30 Kasım 2024 16:16

Merhaba,​ Talebiniz ile ilgili görüşülerek çözüm sunulmuştur. Daha güzel bir alışveriş için biz hep buradayız. Alışveriş Dostunuz, Boyner Müşteri Deneyimi Ekibi

18 Temmuz 2025 16:56
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Derya
23 Mayıs 2025 21:59
Boyner'den Aldığım Çantada Erken Lekelenme Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

İlknur
29 Aralık 2024 11:27
Boyner'de Çanta Değişimi Kabusu

Göze
23 Ekim 2024 13:34
Esra sonuçtan hiç memnun değil

20 Nisan 2025 22:29

Boyner Kategorileri