Ebru sonuçtan çok memnun

19 Şubat 2024 20:03
Ebru'nun Teşekkür Mesajı
“Ürünün değişimi sağlandı teşekkür ediyorum Yine de Boyner gibi bir mağazaya ilk başvuruumuzda bu işlemlerin yapılması gerektiğini düşünüyorum Teşekkürler”

Boyner'den satın aldığım Armani Exchange marka çanta, birkaç kez ve özenli kullanmama rağmen, giysilerle temas eden noktalarda ve çantanın iç köşelerinde derilerin dökülmesi sorunu yaşadım. Değişim talebinde bulunduğumda ise üründe herhangi bir sorun olmadığı belirtildi. Üst segment bir marka için iyi bir fiyat ödeyerek alışveriş yapmış olmama ve altı ay içinde bu sorunla karşılaşmış olmama rağmen, Boyner gibi tanınmış bir mağazadan satın almama karşın değişimin kabul edilmemesi beni üzdü. İnanın, eğer pazardan rastgele bir suni deri çanta almış olsaydım, altı ayda bu sorunu yaşamazdım. Nitekim, daha önce Mavi Jeans'ten aldığım suni deri sırt çantası, iki buçuk üç yıl sonra ancak bu şekilde pullanıp dökülmeye başlamıştı.

20 Şubat 2024 09:11 (Şikayetten 13 saat sonra)
20 Şubat 2024 14:19

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Daha güzel bir alışveriş için biz hep buradayız. Alışveriş Dostunuz, Boyner Müşteri Deneyimi Ekibi

24 Şubat 2024 20:20

Firmanın talebi üzerine tekrar incelenmesi için Boyner İstinyePark mağazasına çantayı teslim ettim Yeniden inceleme sonucu alınan aksiyonları da burada paylaşıyor olacağım

05 Nisan 2024 20:19

Boyner gibi büyük bir markanın ilk talebimde doğru olarak değerlendirmesini beklerdim Şikayet var a yazdığımda aksiyon almaları bence olumsuz Ama sonuçta şikayetim çözüldü bu da olumlu tabii ki fakat Zara Dyson Pandora gibi markalardaki gibi şikayet anında anında aksiyon alınsa çok daha iyi olabilirdi marka imajı açısından. Teşekkürler...

03 Şubat 2025 21:20

Gül sonuçtan hiç memnun değil

11 Şubat 2025 16:27

Boyner Mağazasından Alınan Armani Exchange Çanta Sorunu

Büşra
14 Haziran 2024 10:47
Hürrem sonuçtan hiç memnun değil

Hürrem
06 Mayıs 2025 15:33

Begüm
20 Ağustos 2024 05:32
Çağrı sonuçtan hiç memnun değil

Çağrı
10 Ağustos 2024 13:26