7 Ekim 2023 18:513.981

Antalya 5 m Migros Boyner den dün akşam aldığım Versace eros parfüm kesinlikle koku yok 1 saat bile durmuyor kokusu üzerimde kesinlikle sahte olduğunu düşünmüyorum çünkü bu parfümü daha önce de çok kez kullandım anlayamadım. Boyner de nasıl olabiliyor. Bu piyasada satışan açık parfümler daha kalıcı ve etkili

25 Ekim 2023 17:55

Parfümü analize gönderdiler sözde ama tahmin ettiğimiz gibi orijinaldir cevabı aldık ama benim anlamadığım hiç mi sıkıp üzerlerine denemiyorlar bu parfümü koku var mı yok mu diye neyse dediğim gibi hiç şaşırmadım bu da bana bir ders olsun artık büyük mağaza hile olmaz diye düşünmeyiz

7 Ekim 2023 18:53 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizi telefon ya da mail yolu ile bilgilendireceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bize iletmeniz durumunda kısa bir süre içerisinde sizinle iletişime geçeceğiz. Boyner müşteri deneyimi ekibi olarak güzel günler dileriz.

8 Ekim 2023 12:23

Parfüm gibi bir ürünün kutusunu açıp kullanmadan sahte olup olmadığını insanlar nasıl anlayabilir kutusu açılmış ürünün iadesi olmaz diye cevap verebiliyor müşteri hizmetleri yetkiliniz siz kendiniz bu ürünü inceleme ye alıp da evet benim ürünüm sahte imiş koku yok diyeceğinize siz kendiniz inanıyorsunuz da insanlarla alay eder gibi iş yapıyorsunuz bende bu ürünü bağımsız bir laboratuvar kendim analizini yaptırıp raporlarını alırım acaba söz konu olan burada bizim paramızın hiç olması değil konu bizi akıl sız yerinize koymanız ve bunun gibi yüzlerce yorum var sitenizde

10 Ekim 2023 09:18

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Daha güzel bir alışveriş için biz hep buradayız. Alışveriş Dostunuz, Boyner Müşteri Deneyimi Ekibi

12 Ekim 2023 23:24

Ne görüşmesi sağlanmış peki sadece beni arayıp ürünü herhangi bir Boyner şubesine bırakabilirsiniz demeniz mi analiz için 2 gün üst üste gittim her nedense sisteminiz çalışmıyor bende şişeyi mağazanıza bıraktım teslim tutanağı olmadan ister analiz edersiniz ister etmezsiniz sizin bileceğiniz bir şey 3 gündür zaten herhangi bir dönüşte yok Agora mağazanızdan parfümü ben dediğim gibi bıraktım mağazanıza ödediğim 2300 TL paranın da üstüne bir güzel su içtim çıkışında Bargello parfüm den bir açık parfüm aldım 230 TL'ye falan oh miss strese gerek yokmuş

14 Ekim 2023 11:05

Evet halen ne bir cevap ne bir arama ya da mağazanızdan sistem açıldı biz parfümü incelemeye gönderdik diye bir mesaj cevap yok ben sizin mağazanıza parfümü bırakırken örnek aldım bağımsız laboratuvardan test yaptırmak için çok yakında mahkemede görüşürüz artık insanları bu kadar hafife almayı bırakın burada önemli olan bizim paramızın gitmesi değil bizi saf yerine koymanız biz kurumsal bir firmayız sonuçta demeniz kimse bizi bu gibi şeyler için şikayet edemez deyip kulak ardı etmeniz ayrı 4 ya da 5 ay önce mağazanızdan aldığım Puma marka ayakkabılarda da sorun var dikişleri sökülüyor yazık sadece yazık

Boyner Versace Crystal Noir Orijinallik Şüphesi

7 Nisan 2024 18:422.484

1 hafta önce Antalya 5m Migros/Boyner mağazasından Versace Crystal noir parfüm aldım. Ellerinde sadece EDT vardı kalıcıl...

Boyner Versace Eros Kalıcı Değil

27 Mayıs 2024 23:093.570

Merhaba, Boyner mağazasından Versace eros 200 ml EDP parfüm aldım, koku hiçbir şekilde kalıcı değil, yarım saat içinde y...

Boyner Parfümün Neredeyse Hiç Kalıcılığı Yok

22 Haziran 2023 14:231.686

"Çözüm sürecine girdiği için teşekkür ederim"

Satın Aldığım Parfüm Beklenen Kalıcılığı Göstermedi

6 Temmuz 2025 22:36925

Konya Kulesite AVM'de bulunan Boyner mağazasından Versace Eros marka parfüm aldım. Parfümün EDP olması nedeniyle kalıcı ...

Tümünü Gör

Gül
Boyner Yanıltıcı Fiyat Uygulaması

Boyner YanıltıcıFiyat Uygulaması

Kadir
Boyner Kırık Gelen Ürün Ve Yanlış Yönlendirme!

Boyner KırıkGelen Ürün Ve Yanlış Yönlendirme!

Gökhan

Öne ÇıkanKonular