Burcu
07 Ekim 2023 20:48

Ürünün birkaç gündür öndeki ışığı kendiliğinden yanmamaya yeniden başlattığında ancak o şekilde devreye girmeye başladı ve fark ettim ki alttaki süpürme işlemi yapan yer dönmüyor herhangi bir şey içine kaçmamış veya takılma yok tam bunların şikayetini yazmaya niyetlenmiştim ki herkeste olan o sorun hazneyi temizlerken bir anda kırılıverdi kendi hatam değil kendiliğinden birden ayrılıverdi üstelik bu sorunu yaşayan bir dünya insan varmış bir an önce bu sorunlarımın çözülmesini istiyorum. Daha alalı Bir sene bile olmadı paramızı çöpte bulmuyoruz yeni bir ürün alacak durumda da değilim. Ağzını saçma bir iple bağladım o şekilde kullanmaya çalışıyorum. Acilen çözülmeli bazı arkadaşların çözülmüş buradan gördüğüm kadarıyla. Ürün kablosuz süpürge Bosch unlimited 7

09 Ekim 2023 10:35 (Şikayetten 1 gün sonra)

10 Ekim 2023 10:34

31 Ekim 2023 06:23
Sibel sonuçtan çok memnun

Sibel
04 Ocak 2024 17:40
"Genel müdürlük müşteri hizmetlerinden arayak ilgisi ve nezaketi ile sorunumu çözüme kavuşturan müşteri temsilcisi hanımefendiye ve Bosch markasına teşekkür ediyorum."
Bosch Dikey Süpürge Servis Hüsranı

Bosch Kategorileri