Zehra sonuçtan memnun

23 Temmuz 2024 18:41

İzmir Torbalı Bosch bayisinden bulaşık makinesi, buzdolabı ve çamaşır makinesi aldık. Öncelikle nakliye, buzdolabı merdivenlerden geçmiyor diye apartmanda bırakıp gitti. 3. kata taşımadılar. Siz mal satıyorsanız nakliyesinden sorumlusunuz. Merdivenden geçip geçmemesi bizi ilgilendirmiyor. Bir de nakliye, asansör çağırın diye akıl verdiler. 1200 TL asansör, 400 lira hamal parası verdik. Üstüne buzdolabı yukarı taşınmadığı için daha sonra geliriz diye giden montajcılar 2 gündür telefonumuzu açmıyor. Bu nasıl hizmettir? Bosch'tan aldığımıza pişman olduk. Yeni evliyiz, bir sürü masrafımız var. Bir de 1600 TL'miz gitti. Üstüne montaj için peşlerinden koşuyoruz.

23 Temmuz 2024 17:53

İzmir Torbalı Bosch bayiinden bulaşık makinesi buzdolabı ve çamaşır makinesi aldık öncelikle nakliye buzdolabı merdivenlerden geçmiyor diye apartmanda bırakıp gitti 3. Kata taşımadılar siz mal satıyorsanız nakliyesinden sorumlusunuz merdivenden geçip geçmemesi bizi ilgilendirmiyor bir de nakliye asansör çağırın diye akil verdiler. 1200 TL asansör 400 lira hamal parası verdik bu ne rezilliktir! Ya dolap düşseydi bir şey olsaydı. Üstüne buzdolabı yukarı taşınmadığı için daha sonra geliriz diye giden montajcılar 2 gündür telefonumuzu açmıyor! Bu nasıl hizmettir Bosch tan aldığımıza pişman olduk yeni evliyiz bir sürü masrafımız var bir de 1600 TL miz gitti üstüne montaj için peslerinden koşuyoruz. Bosch pişmanlıktır asla tavsiye etmiyorum asla

Ek
Ek
23 Temmuz 2024 18:22

Montaj ekibi numara verip arayın gelip kuracağız dediği halde açmadı telefonu . Aldığımız bayiyi aradık talep. Kapatılmış dedi 1 hafta sonra gelecekler dedi bu nedir yaaaa sizi mi bekleyeceğiz 1 hafta. Kurulum. Yapmayıp giden sizsiniz!

24 Temmuz 2024 11:46 (Şikayetten 17 saat sonra)

Osman sonuçtan çok memnun

Osman
31 Ekim 2024 15:12
"Bosch Genel Müdürlüğü tarafından Ürün değişimi yapıldı yeni ürünüm bugün geldi teşekkürler"
Buzdolabının Taşıma Ve Montaj Sürecinde Yaşanan Sorunlar
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Buzdolabı Gürültü Sorunu Ve İlgisizlik

Volkan
10 Nisan 2025 21:22
İlhan sonuçtan hiç memnun değil

İlhan
30 Eylül 2024 21:12
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Bayisinin Taşıma Ve Kurulum Sırasında Verdiği Sözleri Tutmaması Nedeniyle Mağduriyet

Ömer
11 Ekim 2025 01:02
Oğuzhan sonuçtan çok memnun

Oğuzhan
15 Temmuz 2024 12:30
"Bosch müşteri hizmetlerinin ilgisinden memnunum. Bununla beraber Bosch müşteri hizmetleri ile yetkili servis arasında bir iletişim zaafiyeti olduğunu düşünüyorum. Müşteri hizmetlerine ihtiyacımı bildirdiğim halde, yetkili servis yapılması gerekeni bilmiyor ve hatırlatmam gerekiyor. Çamaşır makinesi teslimatı için Müşteri hizmetleri ile teslimat için sözleştiğimiz gün eve gelinmedi, iş yerinden apar topar eve gitmek zorunda kaldım. Yine de işlerin bitmesi memnuniyet verici, ürün kalitesi güzel, teslimat konusunda taşıma esnasında hasar ve teslimat gününün planlanamaması konularını yaşadık, iyileştirilmesi lazım, Müşteri hizmetleri ile yetkili servisin İletişimi en zayıf konu olarak gözüküyor. Aldığım ürünlerin kalitesinden memnunum. Bosch müşteri hizmetlerinin, yetkililerinin ilgisinden memnun kaldım, teşekkür ederim. Fakat Bosch birimlerinin kendi içindeki iletişim zafiyetinden dolayı tekrar Bosch almayı düşünmüyorum. Yorucu bir süreç oldu. Teşekkürler..."
Bosch Buzdolabı Yönü Değişmedi, Çamaşır Mak Gelmedi, Bulaşık Mak Hasarlı
Bosch Kategorileri