Bosch Çamaşır Makinesi Satın Alma Sürecinde Yaşanan Sorunlar

Ayse
03 Nisan 2024 10:24

01/04 tarihinde Ankara Antares Bosch mağazasından çamaşır makinesi satın aldım. Makinem uzun süredir bozuk olduğundan ve bayram tatiline gideceğimden "ertesi gün kurulum yapılmasını rica ediyorum, olmazsa başka makine almam lazım fakat Bosch dışında bir makine almak istemiyorum" dedim. Şubeler müdürünü aradılar ve kabul ettiler. Ertesi gün neden aranmadım diye aradığımda o şekilde bir teslimatımız yok, satan personel yanlış anlamış anlatmış dediler. Halbuki hanımefendi benim yanımda aradı müdürü. Konuşmamızı hiç yapmamışız gibi ısrarıma ve olayı anlatmama rağmen gayet rahat bir tavırla normal süreci anlattılar. Paramı iade edin dedim, gelip kağıt imzalayacaksınız dediler "ben neden geleyim, işim gücüm var dedim" o zaman iade edemeyiz dediler. 3. Gündeyiz arıyorum ve aynı yaklaşım devam ediyor.

03 Nisan 2024 10:25 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sevda sonuçtan hiç memnun değil

Sevda
31 Ağustos 2024 13:31
Antares Abim Bosch Personel Kalitesizliği

Sibel
08 Nisan 2024 22:24
Demet sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Servis Arızası Sonrası Satış Ve Teslimat Mağduriyeti

Demet