İlknur
16 Mayıs 2024 19:15

29 Nisan tarihinde Bosch bayi mağazasından 9 kg 1200 devir çamaşır makinesi satın aldık. Ürün, 1 Mayıs resmi tatil olduğundan, adresimize 2 Mayıs saat 14.40'ta teslim edildi ve aynı gün saat 17.00'den sonra kurulum için gelindi ve ürün kuruldu. Makine açıldı ve kullanımı aceleyle anlatıldı çünkü başka adreslere de gidileceği söylendi. Makineyi kurup elektrik bağlantısını yapılıp açtıktan sonra, kullanımı hızlıca anlatıldı, 'artık kullanıma hazır' denildi ve personel ayrıldı. Ertesi gün geç saatlerde mutfak dolabımızın lavabo hizasındaki halımızın ıslak olduğunu fark ettik. Deterjanlarımızı ve çöp kovamızı koyduğumuz bölümü açıp baktığımızda, ürünlerimizin ve mutfak dolabımızın altının su içinde olduğunu ve duvardaki çamaşır makinesinin su bağlantı bataryasının damladığını gördük. Acil bir şekilde 444 6 333 numaralı telefonu saat 21.00'de aradık, 'nöbetçi servis var, hemen yönlendirelim' denildi. Tamam dedik ve saat 22.00'ye kadar bekledik, ancak kimse gelmedi. Yeniden aradık, 'gelecek' denildi ve saat 23.00'e kadar yine bekledik, yine kimse gelmedi. Bu süreçte dolabımız su içinde kalmış, altı göle dönmüş ve dolap suyun etkisiyle şişip zarar görmüştü. Halımız su içinde kalmış ve eşyalarımız zarar görmüştü. Ertesi gün ısrarlarımıza rağmen ancak öğlen servis geldi ve servis personeli olan kadının müşteri ile iletişimi ve yaklaşımı çok kötüydü. Üstelik saygısızca telefonu yüzümüze kapattı ve şikayet edince 'görüşme bitmişti' diyerek yalan beyanda bulundu. Ertesi gün ilk kurulumu yapan iki genç personel yine geldi. Bu kez yanlarında üçüncü bir personel de vardı. Sorunu, ilk kez gelen personel çözdü. İçeri girdiklerinde, şikayet talebimizden dolayı mı bilmiyoruz ama gergin görünüyorlardı ve bu gerginlik, zaten perişan ve mağdur olan bize yansıtıldı. Empati kurulmadan yaşadığımız maddi ve manevi sıkıntı daha da arttı. Üstelik bir gün boyunca mutfağımızı kullanamadık. Tecrübeli olan beyefendi, sonrasında sorunu çözdü ve akmayı durdurdu. İlerleyen saatlerde daha ılımlı ve çözüm odaklı bir tavır sergiledi. İlk geldikleri tutum doğru olmasa da, sonrasındaki olumlu değişimden dolayı memnun kaldık. Bosch hasar için kayıt açtı, ancak hala geri dönüş yapılmadı. Sizi tercih ettiğimiz için çok pişmanız.

17 Mayıs 2024 08:48 (Şikayetten 13 saat sonra)

Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Tuğba
07 Mayıs 2024 11:32
Bosch Yeni Çamaşır Makinemiz Hurda Çıktı!
Şengül sonuçtan hiç memnun değil

Şengül
07 Aralık 2023 15:35
Büyük Hayal Kırıklığı: Bosch Servis Sorunu
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
23 Ağustos 2024 18:32
Lütfü sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Çamaşır Makinesi 1 Yılda Paslanma

Lütfü