Seher sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Çamaşır Makinesi 7. Ayda Paslanma

Seher
18 Şubat 2024 00:22

Garantisi devam eden yedi aylık çamaşır makinesinde paslanma oluştu. Bosch müşteri hizmetleri ve servisi, durumu hiçbir şekilde dikkate almayıp kullanıcı kaynaklı olduğunu belirttiler. Oysaki önceki makinem de aynı yerde on iki yıl durdu ve hiçbir yerinde paslanma görülmedi. Bosch markasına olan güvenimizle tercih etmiştik. Maalesef bu durum bizi mağdur etti. Yüksek bir meblağ ödeyerek aldığımız ürün nedeniyle üzüntü yaşadık.

09 Mart 2024 13:57

Bosch çamaşır makinesi garantisi devam eden makine 8 aylık bir sürede paslandı firmayla görüşüp ürün değişimi talep ettiğimde reddedildi sert bir üslupla diğer makinem aynı yerde aynı konumda hiçbir paslanma oksitlenme yoktu kapak menteşesi oksitli dış iç paslı dünya para verip Bosch'a güvendik parasıyla rezil olmak isteyen varsa Bosch markasını tercih etsin.

21 Şubat 2024 10:05

Bosch çamaşır makinesi garantisi devam ettiği sürede daha yeni alınmışken paslanma meydana geldi bu sorunu ilettiğimde ise çok sert bir üslupla bizim yapacağımız bir şey yok paranızı verip yaptırın denildi daha yeni alinmiş bir makine garantisi devam etmekte ben neden yaptırayım değişim talep ediyorum aksi halde hukuki süreç başlatacağız

19 Şubat 2024 09:45 (Şikayetten 1 gün sonra)

Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Tuğba
18 Aralık 2023 22:26
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
26 Eylül 2023 16:23

Duran
05 Şubat 2024 11:47
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Dilara
14 Ağustos 2023 15:03
Kezban sonuçtan çok memnun

Kezban
17 Ekim 2024 16:24
"Markaya ve ilgilenen çalışanlara çok teşekkür ederim"
Bosch Çamaşır Makinesi Paslanma Sorunu
Bosch Kategorileri