Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Buzdolabı LED Lamba Arızası

13 Ekim 2023 19:18

Evimizde kullanmakta olduğumuz Bosch marka KGN56VW30N LED iç ışığı birden arızalandı ve yaklaşık bir yıldır servis yüksek ücret talep ettiği için yaptıramadım. İnternette ve sikayetvar.com'da yaptığım araştırmalarda KGN56VW30N modelinin 2019 üretim tarihli olanlarında bir çok kullanıcı bu sorunu yaşadığını ve durumun kronik bir problem olduğuyla alakalı şikayetleri olduğunu gördüm. Ben konu ile ilgili tarafınıza ulaşarak bu durumun kronik olup olmadığını sorduğumda böyle bir durumun olmadığını, garantinin bittiği için de servisin ancak ücret karşılığında geleceği belirtildi. Bu durum birçok kullanıcı da yaşandıysa ve aynı modelin daha eski tarihli olanında böyle bir problem olmuyorsa markanız tarafından durumun incelenmesi gerektiğini düşünüyorum. Ben markanızın bu konu ile ilgili gerekli hassasiyeti göstereceğini umuyorum. Bu durumla alakalı mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

14 Ekim 2023 13:22 (Şikayetten 18 saat sonra)

17 Ekim 2023 17:28

Bana geri dönüş sağlandı bir kereye mahsus ücretsiz tamir yapılacağı söylendi ( veya ben öyle duydum) sonuç itibariyle servis geldi ve LED lamba için 660 TL ücret istedi. Genel müdürlükle yaptığım telefon görüşmesinde bana onarımın ücretsiz olmadığını, sadece arıza tespitin bir kereye mahsus ücretsiz olduğunu söylediler. Şimdi akıl var mantık var, ben arızayı ücretli yaptıracak olsam buradan neden şikayet yazayım? Ayrıca şikayetinde de belirttiğim gibi ben zaten değişim ücretinin 600 TL olduğunu biliyordum. Değiştirmek isteseydim servis benden ekstradan arıza tespit ücreti zaten istemeyecekti ki, ücretsiz neyin hizmetini veriyorlar? Madem 2019 modellerde LED ışık arızası kronik ise ücretsiz bir şekilde değişimini talep ediyorum. Bir çözüm sunmayıp tabiri caizse insanların aklıyla dalga geçer gibi yaklaşım sergilemesi gerçekten Bosch markasına yakışmayan bir davranış oldu.

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Buzdolabı LED Lamba Arızası

21 Ekim 2023 16:17
Mehmet sonuçtan memnun

20 Aralık 2023 19:57
"Süreç uzadı ama ilgilendikleri için teşekkürler"

24 Nisan 2025 21:03
Bosch KGN56VW30N Buzdolabında Kronik LED Işık Arızası Ve Yetersiz Destek
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Bosch KGN56VW30N Buzdolabında Kronik İç Aydınlatma Sorunu Ve Mağduriyet

Hüseyin