Gokhan sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Buzdolabı Aşırı Soğutuyor

Bosch Buzdolabı Aşırı Soğutuyor
Gokhan
08 Ocak 2024 13:30

Bosch marka No frost buzdolabı için aşırı soğuttuğundan dolayı servis çağırdık. İki ayı geçkin süredir perişanız. Dolaba koyduğumuz her şey bir müddet sonra donuyor. Bu süre içinde teknik servis tarafından birkaç işlem yapıldı. Ancak, Arıza giderilemedi. Genel müdürlüğe durumu anlatan bir şikayet mesajı gönderdim. Onlar da devreye girdi. En son yapılan değerlendirmede, daha önce yapılan işlemlerin gereksiz olduğu, dolabın drayer değişimi gerektiği ifade edildi. İlave olarak dolabı 36 saat fişten çektiğimiz takdirde, bir ihtimal arızanın ortadan kalkabileceği bildirildi. Bu işlem için ikame dolap ta verilmedi. Bir ihtimal arıza gider diye dolabın fişini çektik. Umarım bu işlem sonrası dolap düzelir. Sonuç olarak iki aydır mağduruz, dolabı kullanamıyoruz.

08 Ocak 2024 13:52 (Şikayetten 22 dakika sonra)

Rabia
Rabia

Aynı problem benim buzdolabında da var ne koysam donduruyor sosisi bile

Fatma
29 Ekim 2023 12:34
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Halil
23 Temmuz 2024 16:36