Zuhal sonuçtan hiç memnun değil

13 Haziran 2024 16:51

Bosch Alman menşeyi 5 gözlü cam ocak.
Bosch dan aldığım marka güvencesi ve menşeyi sebebi ile daha kaliteli olarak belirtilen cam ocağım. Ne yazık ki 6 yıl sonunda paslandı. Bir ürünün ana malzemesi 10 yıl bile olmadan nasıl paslanır bilmiyorum. Üstelik ürün gurubunun en pahalısı. Durumu Bosch'a ilettiğim de ücretle parça yenilenebileceğini söylediler. Açıkçası parça ücreti diğer markalardan ocak davlumbaz mikro dalga seti alacak tutarlarda. Garantisi bittiği için bu şekilde oluyormuş. Demem o ki pişmanlık. Bosch markasının garanti dışında müşteri memnuniyeti ve marka imajı konusundaki hiçbir faydası yok. Başka marka alın.

13 Haziran 2024 16:53 (Şikayetten 1 dakika sonra)

13 Haziran 2024 17:26

Tekrar arandım Bosch yetkilisi tarafından. Biz size servis yönlendirelim kayıt açılsın dedi ücret mukabilinde parçanız değişsin demiştik kararınız değişirse arayın değişiriz denildi. Ücret ile hizmet satın alınmıyor ne yazık ki. Ücretle parça satın alınabildiğini zaten biliyoruz. Kanun iki yıl diyormuş. İlk kez ürün satın almadım bunu zaten biliyorum. Ama paslanma sorunu ile ilk kez karşılaştım. Markalar ürünlerin seri numarasını alıp kontrol bile yaptırıyorlar seri deki diğer ürünlerin takibi açısından. Ücretli değişimi kabul etmediğim için size sunduk siz kabul etmediniz denildi. Alacak olan tüketicinin dikkatıne. Marka güvencesi yok. Ürünün arkasında daha uzun yıllar durabilen markalara yönelin.

13 Haziran 2024 17:45

Özetle ana malzeme garantisi iki yıl. Sonrasında paslanma çürüme dökülme garanti dışı.

Arif sonuçtan hiç memnun değil

Arif
07 Mart 2025 11:09
Bosch Elektrikli Ocak Camı Sorunu Ve Yüksek Değişim Ücreti
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Derya
15 Temmuz 2025 11:09