Zahid sonuçtan çok memnun

07 Temmuz 2024 12:25

25.06.2024 tarihinde Media Markt mağazasından aldığım Bood q500 marka Scooter kutu açılımında arızalı olduğu anlaşıldı. Ürünü hiç kullanmadan (çalışmıyor) aynı kutu içerisinde satın almış olduğum Media Markt mağazasına iade/değişim talebi ile götürdüm. Ürünün Bood teknik servise gönderilerek aksiyon alınması gerektiği belirtildi. Arızalı/çalışmayan ürün olduğunu belirterek değişim/iade talep etmeme rağmen prosedürün böyle olduğu tarafıma bildirildi. Mağaza yerine onlinedan satın almış olsam en azından cayma hakkım olurdu fakat mağaza alışverişinde böyle bir tutum yanlış bence. Ürünü paketiyle Bood teknik servise gönderdiler, incelemeden sonra ürünün arızalı olduğu belirtilerek tamir yapılıp ürün tekrar mağazasına gönderildi. Sıfır almış olduğum üründe tamiri kabul etmiyorum. İade/değişim talep ediyorum.

07 Temmuz 2024 23:42

Gordion AVM Media Markt mağazası inisiyatif alarak özellikle birim sorumlusu Tuğba hanım vesilesiyle talebimiz karşılandı. Ama bu çözüm Bood markası tarafından değil Media Markt mağazası sayesinde oldu.

Bood Q500 Elektrikli Scooter Şikayetim

Hüseyin
06 Ekim 2024 20:25
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Onvo Media Markt Kusurlu Ürünü İade Almıyor

Ferhat
30 Temmuz 2024 23:29

26 Eylül 2024 17:34
Bood Kickscooter Q500 Marka Scooter Ne Değişim Yapılıyor Ne Tamir!
Demir sonuçtan hiç memnun değil

Bood Giddy Scooter Sürekli Arıza Çıkarması

Demir
27 Ağustos 2024 14:24
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Hilal
18 Eylül 2023 16:19