Serhat sonuçtan hiç memnun değil

BMW X1 Isı Yönetim Modülü Arızası

12 Ocak 2024 16:09

2017 model BMW X1 18i sDrive Sportline model aracımız gaz kesme şikayeti ile İzmir Özgörkey Otomotiv'e servise bırakıldı. Sorunun ısı yönetim modülü arızasından kaynaklandığını belirterek yaklaşık 9000 TL tutarında bir fatura çıkartıldı. Bu ücreti ödeyerek değişimi gerçekleştirdik; fakat 20 gün sonra aynı şikayetle tekrar servise başvurduk. Bu kez sol arka fren balataları ve diskte bir sorun olduğu ifade edilerek yaklaşık 30 bin TL'lik bir fatura sunuldu. Daha sonra aynı model yılındaki diğer araçlarda da benzer sorunların yaşandığını ve bu durumun kronik bir hata olabileceğini fark ettim. Aracımızı ilk götürdüğümüzde şikayetimin nedeni ciddiyetle incelenseydi sorunun çözülebileceğini düşünüyorum. Ancak kolay bir çözüm yolu seçilmiş ve kronik sorun göz ardı edilmiş gibi görünüyor. Aracı kullanmamamız gerekirken 20 gün boyunca kullandık ve tehlikeli bir kazaya yol açabilecek bir arızayla yola devam ettik. Yaşanan bu olumsuz durumun BMW tarafından telafi edilmesini umut ediyorum.

12 Ocak 2024 17:11 (Şikayetten 1 saat sonra)

17 Ocak 2024 16:22

Merhaba, Geri dönüş sağlandı, ilgili birimimize iletilecek dendi. Ertesi gün ilgili birim arayıp hiçbir şey olmamış gibi gerekli parçaların geldiğini ve işleme hazır olduğunu bildirdi. Biz de mecburen yaptırdık. Hiçbir şekilde yardımcı olmayıp kendi hatalarını bize fatura etmiş oldular.

Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

BMW X1'de Kronik Arıza: Isı Yönetimi Modülü Sorunu

Ramazan
19 Kasım 2024 22:11
BMW X1'de Kronik Arıza: Isı Yönetimi Modülü Sorunu
Anıl sonuçtan hiç memnun değil

BMW X1 Fren Arızası

Anıl
29 Temmuz 2024 13:18
Serin sonuçtan hiç memnun değil

BMW Borusan Yetkili Bayinin İlgisiz Ve Oyalayıcı Taktiği

Serin