Betül sonuçtan hiç memnun değil

BMW X1: Güvenlik Ve Servis Sorunlarıyla Boğuşuyorum

06 Kasım 2024 21:07

2023 model BMW x1 aracım 2. Kez fren servo sistemi değişimi için çağrıldı. Araç güvenilir değil.
Ek olarak aracımda düşük hızlarda boğulma var: araç titriyor sanki yeniden başlamaya çalışıyor. Bundan dolayı da sürüş esnasında tedirginlik yaşamaktayım. Bunu servise getirdiğimde: ya evet 3 silindir motor koymuşlar ondan oluyor. Bunlar gibi lakayıt bir yaklaşımda bulunuldu. Dün Borusan'a gidip bu şikayetimi söylediğimde de satarken söylemedi mi danışman dendi. Yani özür kabahatten beter.
Temmuz 2023'te genel yıllık servise götürdüm ancak sonrasında klimada koku başladı: plastik ya da debriyaj kokusu gibi. Klimayı çalıştıramaz hale geldim. Isıtmak için de aracın klimasını açamayacağım.
Son olarak da car Play kendi kendine kopuyor ve aracı kapatıp bir süre beklemeden çalışmıyor.
Tüm bu şikayetler ile servise ikame araç alarak bırakmak istedim. Bana Ocak 14 2025 tarih verildi.
Acil olarak sorunun çözülmesini istediğimde de bakalım bir dendi ki bakacaklarını sanmıyorum.
Borusan Oto yönetiminin BMW ana distribütörü olarak konuyla hızlı bir şekilde ilgilenmesini talep ediyorum.

07 Kasım 2024 09:13 (Şikayetten 12 saat sonra)

07 Kasım 2024 20:49

Bana hala bir çağrı gelmedi!

10 Kasım 2024 09:48

Bir kere arayıp sorular sorup kapattılar. Çözüm sunmadılar

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

BMW X1: Güvenlik Sorunları Ve Borusan'ın İlgisizliği

Zeynep
04 Ocak 2025 13:51
Serra sonuçtan memnun

Serra
07 Ekim 2024 12:38
"Avcılar Borusan'daki Necat bey ve Tuğba hanıma teşekkürler"
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

BMW X1 Fren Arızası: Güvenlik Endişesi

Arzu
22 Ekim 2024 00:57
Müjdat sonuçtan hiç memnun değil

BMW Marka Hayal Kırıklığı

Müjdat
14 Ağustos 2024 20:13
Nurcan sonuçtan hiç memnun değil

Nurcan
14 Temmuz 2023 11:21