Müjdat sonuçtan hiç memnun değil

BMW Marka Hayal Kırıklığı

Müjdat
14 Ağustos 2024 20:13

03.08.2024 tarihinde BMW 3.20i 2022 model 8.500 km'de olan aracımızı klima arızası şikayetiyle Bursa İzmir Yolu Teknik Oto yetkili servisine götürdük. İlk bakışta polen filtresinin tıkalı olduğu ve değişmesi gerektiği söylendi (3.900 TL tutarında olduğu belirtildi) ve değişim talep ettim. Ancak daha sonraki kontrolde polen filtresinde problem olmadığı, klimada sorun olduğu belirtilip 06.08.2024 tarihine randevu verdiler. Bu tarihte aracımızı servise tekrar götürdük, renkli gaz basılıp 10-15 gün sonra aracı tekrar servise getirmemiz söylendi. Ancak akşam aracı aldığımızda motor kısmından çok farklı bir ses geldi ve aracı bu şekilde eve götürdük. Ertesi gün tekrar servise gittim ve gelen sesi video çektiğimi servis danışmanına izlettim. Kendisi de aracı yürütmememizi söyleyerek BMW yol yardımdan çekici desteği alarak servise aracı çektirmemizi söyledi ve aracı evimizden gelip aldılar. Problemin klima kompresöründen olduğu ve tamir süresinin 1 ay olduğu söylendi. Bu süre zarfının uzun olması ve aracımızın garantili oluşundan dolayı Borusan Oto'yu arayarak ikame araç isteyebileceğimiz belirtildi. Borusan Oto'yu 07.08.2024 tarihinde ilk arayışımda gün içerisinde tarafımıza geri dönüş yapılacağı belirtildi ancak arayan soran olmadı. 08.08.2024 tarihinde tekrar Borusan Oto'yu aradım ve yine bir sonuç alamadım. 14.08.2024 tarihinde tekrar Borusan Oto'yu aramama rağmen hiçbir geri dönüş ve yardım alamadım. BMW gibi bir markaya olan güvenimi yitirdim. En kısa sürede aracımın onarılmasını ya da tarafımıza ikame araç verilmesini rica ediyorum.

15 Ağustos 2024 08:08 (Şikayetten 11 saat sonra)

26 Ağustos 2024 15:25

Değerli Müjdat E., Anketlere size gelen mail veya sms'lerdeki linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz. Bunun yanısıra ana sayfamızdan şifrenizle üyelik girişi yaptıktan sonra profil fotoğrafınızın altındaki menüden "Şikayetlerim" butonuna basıp şikayetlerinizi listeledikten sonra anket doldurmak ve puanlamak istediğiniz şikayetin sağ tarafında bulunan "Değerlendir" butonuna basarak da ankete erişim sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, BMW İletişim Merkezi

02 Eylül 2024 16:01

Mirkelam sonuçtan hiç memnun değil

Mirkelam
19 Haziran 2024 14:29
BMW İ7 Satın Alma Ve Sonrasında Yaşanan Pişmanlığım
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
21 Nisan 2024 21:43
Zafer sonuçtan çok memnun

Zafer
25 Ekim 2023 19:02
"Teşekkürler"
Umut sonuçtan hiç memnun değil

Servis Bakımı Sonrası Arızalar Ve Ücretli Yazılım Güncellemesi Mağduriyeti

Umut