Arzu sonuçtan hiç memnun değil

BMW X1 Fren Arızası: Güvenlik Endişesi

Arzu
22 Ekim 2024 00:57

2023 Temmuz ayında almış olduğum BMW X1 aracım, 2024 Temmuz ayında servise gittiğinde frenlerle alakalı genel olarak bu modellerde sıkıntı olduğunu ve yurt dışından bir parça getireceklerini, daha sonrasında aracı tekrar 1 ay içerisinde geri çağıracaklarını söylediler ve bir ay sonra aracı tekrar bıraktık ve gereken işlemlerin yapıldığını söyleyip aracı teslim ettiler. Avcılar Borusan BMW servisi. Fakat bugün aniden arabayla yolda giderken bir şey almak için park ettiğimde frenler tutmadı ve sonrasında ne olduğunu anlamadığım için arabayı tekrar çalıştırıp yola çıktığımda artık kontrolün bende olmadığını anladım ve araba yolun ortasında ABS'yi devreye sokup sert bir şekilde durdu. İyi ki o esnada arkamdaki arabayla aramda mesafe vardı ve arkadan çarpan olmadı, yoksa sonucunu düşünmek bile istemiyorum. Servisi aradığımda yol yardımı gönderip aracı aldırdılar ve şu an yarın nasıl bir açıklama yapacaklar bilemiyorum. Hızlı gidiyor olabilirdim otobanda veya önümde yayalar olabilirdi. Güvenli diye aldığımız araçta bunu yaşadım. Bütün güvenim sarsıldı.

22 Ekim 2024 09:09 (Şikayetten 8 saat sonra)

Serra sonuçtan memnun

Serra
07 Ekim 2024 12:38
"Avcılar Borusan'daki Necat bey ve Tuğba hanıma teşekkürler"
Erdoğan sonuçtan hiç memnun değil

Erdoğan
31 Ağustos 2024 14:10

Sürekli Tekrarlayan BMW X1 Arızaları

Nevzat
12 Eylül 2024 17:51
Betül sonuçtan hiç memnun değil

BMW X1: Güvenlik Ve Servis Sorunlarıyla Boğuşuyorum

Betül