Burak sonuçtan hiç memnun değil

BMW Servis Sorunları Ve Müşteri Memnuniyeti Eksikliği

20 Kasım 2024 10:29

31 Ekim 2023'de BMW Borusan Oto Çayyolu'ndan sıfır olarak satın almış olduğum BMW marka i5 Edrive40 model aracım, yaklaşık 1 sene içerisinde tekrar eden sorunlardan ötürü 7-8 kere servise girmiştir.

Her seferinde servisin yazılım güncellemesi olduğunu söyleyerek sorunları çözdüğünü belirtti fakat ertesi gün sorunların devam ettiğini gördüm. Buna istinaden gerekli fotoğraf ve videoları servis danışmanına paylaştım. Fakat konuya bir türlü çözüm bulunamadı. BMW Türkiye'ye de gerekli şikayetlerimi ilettim.

Aracı satarken Borusan Otomotiv'in müşteri memnuniyetini en yüksek düzeyde tutacağına dair verilen sözler, araç satışından sonra tutulmuyor. Bariz titreşim sorunu algılanmasına rağmen araçta bu ses normal dendi fakat başka bir Borusan Oto servisi tekerlek poryasında problem olduğunu ve garantiden değiştireceğini söyledi.

20 Kasım 2024 10:30 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Papua
Papua

Merhaba, direk Almanya BMW merkeze yazın, o zaman Borusan biraz rahatsız oluyor.

Maili mevcut mu sizde

Niyazi sonuçtan memnun değil

İ5 BMW Aracımı Teslim Alamadım

Niyazi
20 Aralık 2023 14:53
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

BMW İ5 Modelimde Tekrarlayan Tahrik Arızası Ve 2 Aydır Çözümsüz Servis Süreci

Oğuzhan