Emrullah sonuçtan hiç memnun değil

BMW Prime Yıkama Kodu Alamıyorum

29 Kasım 2023 21:30

BMW Prime Premium müşterisiyim araç yıkama hizmeti için kod alamıyorum. BMW Prime Müşteri hizmetlerini defalarca aradım ama sonuç alamadım. Bana iletilen kodlar yıkama noktalarında geçersiz çıkıyor. Daha kaç kez aramam gerekiyor. Acilen çözüm bekliyorum. BMW kalitesine yakışmıyor.

29 Kasım 2023 22:12 (Şikayetten 42 dakika sonra)

30 Kasım 2023 16:26

Sayın Müşterimiz, İletişim numaranız üzerinden size ulaşım sağlayamadık. Bilgilerinizin eksik olması sebebi ile maalesef şikayetinizi yönlendiremiyoruz. Bize ulaşım sağlamanız durumunda şikayetiniz, ilgili birim ile paylaşılacaktır. Saygılarımızla,

02 Aralık 2023 11:55

Hiçbir çözüm üretilmedi.

Neyyire sonuçtan çok memnun

Neyyire
30 Ekim 2023 12:51
"BMW'den memnunum. Müşteri Hizmetlerine ulaşabilseydim zaten şikayet Var'a yazmak zorunda kalmayacaktım. Amacım şikayet etmek değil ulasabilmekti. Hemen ilgilendiler. Teşekkürler..."

Hasan
24 Ocak 2025 09:01
Mustafa sonuçtan çok memnun

28 Temmuz 2023 16:17
"Hızlı aksiyon aldığınız için teşekkür ederim. Web sitenizdeki yikama kodu alma butonunu da eklerseniz sevinirim."
Elif sonuçtan hiç memnun değil

BMW Prime Üyelik: Vaat Edilen İle Gerçekler Çok Farklı.

Elif
04 Ocak 2024 16:31