BMW İx3 İçin Gönüllü Geri Çağırma İşlemi

BMW İx3 İçin Gönüllü Geri Çağırma İşlemi
Onur
22 Mart 2024 10:56

Değerli müşterimiz, Sahibi bulunduğunuz *** plakalı otomobilinizde Kontrol ünitelerini programlayın (c c u). İşlemini kapsayan bir gönüllü geri çağırma uygulaması söz konusu olup; mümkün olan en kısa sürede en yakin Borusan Otomotiv BMW i Yetkili Servisi'nden randevu almanız gerekmektedir. Uygulama ve en yakin Yetkili Servis hakkında detaylı bilgi için www.bmw.com.tr linkini tıklayınız. SMS iptali için BMW iptal yazıp 3172 ye gönderin. İletişim Merkezi : 0850 252 10 10 Mersis No : 0180006132300015 B002
Bu mesajı aldım. Özgörkeyi aradım ancak mesajın Borusan tarafından tüm ix3 sahiplerine gönderildiği, daha önce de güncelleme yapılan araçlar'da iletildiği bilgisi verildi. Site üzerinden şasi ile sorgulama yaptığımda görseldeki gibi gönüllü geri çağırma işleminin olduğu yazıyor. Tekrar SMS atılacak denildi ancak böyle bir hata varsa bize, biz Borusan bayilerini aramadan bilgi verilmesi gerektiği kanaatindeyim.
Saygılar

22 Mart 2024 11:05 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Beril sonuçtan hiç memnun değil

BMW İx3 Arızası Nedeniyle Mağduriyet Ve İkame Araç Talebim Karşılanmadı

Beril
19 Ağustos 2025 16:59

BMW Geri Çağırma Sonrası Oluşan Arıza ve Yüksek Masraf Mağduriyeti

Alpay
13 Ekim 2025 13:09
Kubilay sonuçtan hiç memnun değil

BMW Acil Çağrı Sistemi Hatası Garanti Sürecinde Çözülmedi, Garanti Bitince Yüksek Ücret Talep Edildi

Kubilay
02 Mayıs 2025 17:57
Kağan sonuçtan hiç memnun değil

Kağan
22 Mayıs 2025 15:44