Esra sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2023 21:30

Bimcell Genç 20 artı 5 GB paket kullanıcısıyım. Paket yenilenme sürem her ayın 20'si fakat ek internet paketi aldığım için bu ay yüklememi 20'sinde değil, dün yani 21'inde yaptım ve bana pazar pazartesi olmak üzere paketimin yeterli bakiye olması halinde 172 liraya güncelleneceğine dair mesaj geldi. Dün yükleme yaptıktan sonra paketim yüklendi düşüncesiyle arama ve internet kullanımı yaptım. Ancak sonrasında bugün, 22 Kasım'da paketiniz yeterli bakiye olması halinde 240 liraya yenilenecektir diye mesaj geldi. Paket ücreti artmış, bana yüklememi bu mesajdan önce yapmama rağmen paketim yüklenmemiş ve ben yüklediğim paraları fark etmeden harcamışım. Madem paket ücreti arttı, bana gününde belirtilmeliydi. Lira yükleyip harcadıktan sonra bana belirtilmesinin bir anlamı yoktu. Durduk yere lira yükleyip onu harcamış oldum. Bimcell'den çok memnundum ama bu konuda yaptıkları büyük bir ihmal nedeniyle mağdur oldum. Paketimin yüklenmesini talep ediyorum ve şikayetçiyim. Pazar, pazartesi ve bana bugün gelen mesajlar ektedir. Yaptıkları büyük ayıp, yakıştıramadım.

23 Aralık 2023 23:34

24 Kasım tarihinde hattımı Bimcell'den Türk Telekom'a taşımak istedim hattın hemen açılması gerekirken hat açılmadı günler geçti hattım hala açılmadı Bimcell hat geçişine izin vermemiş ama hattımı bimcellde de kullanamıyorum biri beni aradığında bu numara kullanılmamaktadır diyor bir aydır yaşadığım sıkıntıyı bir tek ben bilirim Bimcell'den şikayetçiyim numaramı bir aydır kullanamıyorum sürekli müşteri hizmetlerini arıyorum açılması için talep açtık diyorlar ama yok geçen hafta çarşamba yine aradım talep açtılar bir hafta olmadan dönerler dendi kimse dönmedi az önce yine aradım pazartesi dönerler dedi kimse dönüş yapmıyor gerçekten çıldırmak üzereyim kendi numaramı kullanmak istiyorum hattımın açılmasını talep ediyorum

profile profile profile

Sizinle aynı durumu maalesef bende bizzat yaşıyorum. Düzelmiş değil. Numaramı taşıyacağım.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2023 08:55

Ö. U.