Sedef
26 Temmuz 2024 15:46

Her hafta olduğu gibi bu hafta da BİM'in kapısında yaşadığımız eziyet. Afiş asarak sosyal medya kanallarından reklam yaparak sözde geleceğini vaat ettiği ürünlerden bu hafta iki çeşit vantilatör bulunmaktaydı. Saat 8.30'da her BİM şubesinin kapısında kalabalık insan grupları sıra olmuş beklemekteydi. Biz de kendi evimize yakın olanın kapısında yine aynı şekilde sıra olmuş bekliyorduk. Bir tane kule tipi olan ürün için tedarik problemi sebebi ile kapıya bir yazı asmışlar. Daha sonra mağaza açılmadan gelen personel kapıda boşuna beklemememizi, diğerinin de gelmediğini kendisi ifade etmiştir. Biz de kendisine inanıp sıradan ayrıldık ve diğer şubeleri kontrol ettik ama tüm şubeler ürünün gelmediğini belirttiler. Şimdi burada iki soru var: Diğer kule tipi gelmeyen ürün için yazı asılıp pervaneli model için neden asılmadı? Yoksa pervaneli model 1 adet geldiği için kendilerine ayırma durumu mu söz konusu? 2. Soru: Madem bu 2 adet ürün tedariği sağlanmadı, haliyle bu ürün depolarınızda yoksa bunun bilgisi mağazalara çok daha önce verilebilir. Sonuçta kendi depolarınızdan sevkiyat yapıyorsunuz. Sizin deponuza çarşamba günü girmediyse cumaya mağazalarınıza yetişme ihtimali zaten yok. Ama sizin amacınız tam olarak da müşteriyi bir sebepten mağaza önünde bekletip istediği ürün olmasa da başka ürün satarız mantığı ise umarım bugün o açılıştan önce gelip boşu boşuna beklemiş insanların hepsi sizin insanların emeğini zamanını boşuna harcayan bir şirket olduğunuzu tüm tanıdıklarına aktarır.

Umut
14 Haziran 2024 16:18

Melek
31 Temmuz 2024 23:22

Faruk
26 Temmuz 2024 14:03
Gülşen sonuçtan hiç memnun değil

Gülşen
01 Eylül 2023 13:53