Deniz sonuçtan hiç memnun değil

BİM Kasiyer H*r*ı*l*ğ*ında Mağduriyet Yaşadım

BİM Kasiyer H*r*ı*l*ğ*ında Mağduriyet Yaşadım
23 Aralık 2023 14:58

Aydınlıkevler Mahallesi, Şehit B***** A* Caddesi, No: 36/a-B ALTINDAĞ/Ankara 20.12.2023 18:42 de alışveriş yapmak için bu adresteki şubenize gittim. Alış verişimi tamamlayarak ödeme yapmak için kasaya geldim. Elimdeki alışveriş fişinde ismi ve soy ismi kısaltılarak yazılan e**** a**** isimli kasiyer vardı. Ürünlerimi sırayla kasadan geçti. Ödemeyi kredi kartı ile yapacağımı belirttim ve kredi kartımı verdim. Fakat kartımın temassız özeliğinin çalışmadığını belirtti şifre sordu kartımın şifresini bilmediğimi belirttim ve nakit ödeyeceğimi söyledim. Ürünlerimi çantama koyarken aldığım çikolata yı beyaz bir kağıtla örttü ne yaptığını sorduğumda cevap vermedi kasadan çikolatayı çantama yerleştirirken, bütün ürünleri tekrar kasadan geçireceğini belirtti ve sırasıyla ürünlerimi tekrar kasadan geçirdi. Bende bir yandan geçirdiği ürünleri tekrar çantama koymaya uğraşırken bir yandan da nakit para vermeye çalışıyordum. Ödememi yaptım ürünlerimi alıp evime gittim. Eve gittiğimde, Çikolatanın olmadığını fark ettim. Çikolatayı çantama koymadığıma o kadar eminim ki ve o kasiyer arkadaş çikolatayı ikinci kez beyaz bir kağıda sarıp ç**dı. Mağazanıza geri döndüm ve müdürünüze olayı anlattım müdürünüz kamera kaydını kontrol ettiğini ve çikolatayı benim aldığımı beyan etti. Evet çikolatayı ve diğer ürünleri ben aldım fakat kasiyer ürünleri ikinci kez tekrar kasadan geçireceğini söylediği için bütün ürünleri bıraktım ve tekrar o beyaz kağıtla çikolataya perdeleme yaptığını fark ettim. Ve o kadar eminim ki çantama geri koymadım ürünü o karışıklıkla. Müdür arkadaş kamera kaydının hepsini izlemedi sadece ilk kasadan geçirildiği anı izlediğine eminim bunu defalarca belirtmeme rağmen umursamadı ve bu kasiyer arkadaş sürekli sorun çıkartıyor bana değil herkese karşı araştırırsanız öğrenirsiniz. Ben çikolatasında değilim bu resmen h*r*s*l*k suçu. BİM gibi köklü ve kurumsal firmaya böyle bir personel yakışmıyor. Fişimi görsellerde paylaştım. Gereğinin Acil şekilde yapılıp mağduriyetimin giderilmesini ve tarafıma dönüş sağlanmasını istiyorum.

25 Aralık 2023 16:03

Kameraların incelenip bana dönüş sağlanacağı söylendi fakat daha dönüş sağlanmadı.

27 Aralık 2023 12:59

3 gün geçti sadece bir kere arandım ve bir daha umursayan olmadı, geri dönüş yapılmasını talep ediyorum.

Özgül sonuçtan çok memnun

Özgül
27 Mart 2024 21:33
Abdullatif sonuçtan hiç memnun değil

Abdullatif
15 Ocak 2024 23:00