BİM Gerede Bolu Bayan Kasiyer Şikayet

Seher
02 Aralık 2023 19:46

02.12.2023 tarihinde saat 18:12'de, 000244 fiş numarası ile Kabiller Mahallesi Hacı Emin Efendi Caddesi No: 67/A Gerede, Bolu adresindeki BİM mağazasından alışveriş yaptım. Mağazanızdaki bayan kasiyerin davranışları çok kötüydü. İki adet cam kupa satın aldık. Bunları kırılmadan taşıyabilmemiz için uygun bir ambalajınız olup olmadığını sorduk. Kasiyer, tavırlarıyla neredeyse bize saldıracakmış gibi davrandı. Arka tarafta atılacak küçük bir kutu gördük ve bunu kullanıp kullanamayacağımızı sorduğumuzda, kutuyu market arabasına atar gibi fırlattı. Alışverişi tamamladıktan sonra, aracımız mağazanın önünde olduğu için alışveriş arabasını dışarı çıkartıp çıkartamayacağımızı sorduk ancak cevap alamadık. Diğer kasa görevlisi iki çalışanınıza da aynı soruyu yönelttik; ancak onlar da dalga geçer gibi birbirlerine bakarak güldüler. Sonrasında ise kimlik vermeden arabayı veremeyeceklerini söylediler. Yıllardır BİM, A101 gibi marketlerden alışveriş yapıyorum ve bu kadar saygısız bir çalışanla karşılaşmadım. BİM'den alışveriş yapıyor olmam, bu tür saygısızca davranışları hak ettiğim anlamına gelmiyor. BİM mağazasına hiç yakıştıramıyorum. Bayan kasiyerinizden ve alışveriş arabasını vermek yerine gülen diğer çalışanlarınızdan şikayetçiyim.

Gülden

Nazmiye
21 Şubat 2024 21:06

Özlem
25 Ağustos 2023 12:50
Songül sonuçtan hiç memnun değil

Songül
26 Aralık 2024 01:41