- Çözüldü
Biletalsat.com Fenerbahçe Spor Kulübü - Antalya Spor Mac Bileti
https://www.biletalsat.com/ Adresinden ödemesini yaptığımız 2 adet Mac bileti saatler geçmesine rağmen bize hala iletilmedi. Biletalsat.com sitesi şu...
Biletalsat sitesinden 27 Mayıs 2023 tarihli Anadolu Efes maçı için 2 adet bilet satın aldım. Alıcı onayı bekleniyor mesajı görünüyor ancak onaylamam i...
202305RM4751ML7 dün satın aldığım Anadolu Efes - Darüşşafaka maç biletim henüz teslim edilmedi daha önce de aynı sıkıntıyı yaşadım geç teslim ediliyor biletler. İnşallah mağdur olmam. Maç saatine kadar teslim edilir umarım. Ama bir daha bu uygulamadan bilet almam
30.05.2023 tarihindeki Ankaragücü-Galatasaray maçı için 405. Blok kuzey kale arkasında biletim var ancak satmak için girdiğimde bilet yeri seçeneklerinde 405. Blok misafir tribünü olarak gözüküyor. Biletimi satışa koyamıyorum, lütfen 405. Bloku Kuzey Kale arkası olarak düzeltilmesini istiyorum.
3 gündür satmak istediğim 0200441 ilan numaralı biletim onay beklemede gözüküyor. Biletimin onaylanmasını rica ederim. Hiçbir şekilde geri dönüş yapılmıyor. Bize ulaşın bölümünden bilgilerimi bıraktım yine yok böyle bir hizmetiniz yoksa bilgi vermenizi rica ederim.
Biletalsat dan Galatasaray Fenerbahçe maçına bilet aldım fakat t. C. Mi yanlış yazmışım. Sitenizden hem mesaj attım hem de e posta gönderdim. Fakat tarafıma herhangi bir dönüş olmadı. Buradan da yazmak istedim. Düzeltebilir misiniz acaba? 202305CS2739GD3
Biletalsat.com üzerinden satın almış olduğum (Fenerbahçe-Sivasspor) 2 bilet hala aktarılmadı. Maça saatler kaldı halen bekliyor. Sipariş no 202305PE8524EM1. Yola çıkacağız ama halen belirsizlik var. Eğer biletlerim zamanında aktarılmaz ise buradan bilgilendirme yapacağım.
Biletalsat.com'dan dün Fenerbahçe-Sivasspor kupa maçı için bilet aldım. Maça saatler kaldı ama hala bilet transferi olmadı. Çözüm bekliyorum. Ne zaman aktarılacak? Passolig'i arıyorum, bilet gözükmüyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Mağduruz. Yetkililer bekliyoruz.
Siteden aynı anda 2 adet bilet aldık. Yan yana olacak diye garanti eder diye söylediler diye aldık. Farklı yerlere vermişler böyle bir saçmalık olabilir mi iptal olabilir mi yana neden böyle bir saçmalık oluyor. Hevesimiz kursağımızda bıraktınız gerçekten
Biletalsat sitesinden almış olduğum Fenerbahçe Sivasspor maç biletine çoklu bilet alımında yan yana koltuk garantisi verilmesi rağmen bırakın yan yana olmasını farklı bloklarda iki koltuk satmıştır. Ulaşılabilecek numara yok sitedeki şikayetimize cevap yok.
Merhabalar, biletalsat sitesinden 202305RC4835YZ8 referans numarası ile Migros l tribünden 4 adet Fenerbahçe - Sivasspor 24.05.2023 tarihli maç bileti aldım fakat hala aktarım bekliyor yazmaktadır ne zaman çözülecek. Bu konuyla ilgili yardımcı olursanız seviniriz.
Biletim mail olarak gelmedi, acil yardımcı olabilir misiniz? Yeğenimle gideceğim ve çok hevesli, bir aksilik çıkmasından korkuyorum. Biletleri fiilen görmek istiyoruz. Sipariş numaram aşağıdaki gibidir. 202305AP9329HS7 Teşekkürler, desteğinizi rica ederim
Merhaba, Biletalsat'tan 3 kişilik Fenerbahçe - Sivasspor maçına bilet aldım. 7 yaşındaki oğlumu ilk defa maça götüreceğim, çocuk heyecandan bu saate kadar uyumadı ve formasıyla yattı. Rica ediyorum, bir ilgilenir misiniz? Biletlerim hala aktif edilmedi, Pasolig'de biletim yüklenmedi. Kaç saat oldu.
Biletalsat sitesinden fener Sivas maçı için 4 adet bilet aldım. İlk kez denedim ama pişman oldum biletlerim hala gelmedi. Maç yarın, bize biletler stat önünde sıra beklerken mi gelecek? Sipariş no 202305AL3482ZN4. Lütfen biletlerimi gönderin göndermeyecekseniz de bu gece olmadan para iademi yapın
24.05.2023 Fenerbahçe Sivas maçına ben de 202305PH9535ZA4 sipariş no ile 06.05.2023 tarihinde ödemesini yaparak biletler aldım. Maç yarın akşam ve hala aktarım bekliyor. Bir daha bu şartlarla bilet almak mantıklı gelmiyor bana! Bu şekli ile bu alışveriş beni mağdur ediyor!
Bilet al sat sitesinden almış olduğum 202305HH5693GV1 referans numaralı bilet tarafıma aktarılmamış durumdadır. En kısa zaman içerisinde biletin tarafıma aktarılmasını talep ediyorum gereğinin yapılmasını rica ediyorum. Maça 24 saatten az bir sure kaldı lütfen bileti hızlı bir şekilde gönderin
Fenerbahçe - Sivasspor maçı için 2 adet bilet aldık fakat Passolig'de sadece 1 bilet aldığımız görünüyor. Diğer bilet yok ve bizden 2 bilet parası alındı. Lütfen BiletAlSat sitesi yardımcı olsun, iletişim kursun. Uzaktan geldik, maç izlemeye mağdur olmak istemiyoruz.
08.05.2023 tarihinde, 24.05.2023 tarihli Fenerbahçe - Sivasspor maçına 2 bilet aldım. 2 hafta geçmesine rağmen biletlerimiz gelmedi. En geç maça 48 sa...
202305FD1438FD4 sipariş biletim gönderilmedi. İptalini yapın lütfen yardımcı olan yok. 05.05.2023 tarihinde almış olduğum 2 adet bilet aktarım bekleniyor diyor ve Mac 1 gün sonra lütfen aktarım yapın veya iptal ödemesini yapın. Mağdurum, problem var çözün lütfen.