Biletalsat.com Bilet Ne Zaman Gelecek?

24 Aralık 2023 14:27955
25 Aralık 2023 14:37 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli üyemiz, Size daha iyi yardımcı olabilmemiz için sipariş numaranızı bizimle paylaşır mısınız? Saygılarımızla.

25 Aralık 2023 16:40

Referans no:202312PZ6296PR5

25 Aralık 2023 18:37

Değerli üyemiz, Bilet transferleri henüz sistemsel olarak açılmamıştır. Transfer işlemleri açıldığı ilk andan itibaren satıcılarımıza biletleri göndermek için uyarı yapılmaktadır. Bu nedenle bilet transferi açıldığında biletiniz gönderilmek üzere satıcımızda saklı tutulmaktadır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

25 Aralık 2023 19:50

Ban tesekurederim. Çünkü otel rezervasyon yapmam lazım. Biletlerim gelmeden yapmak istemiyorum. Mümkün olduğu en kısa sürede biletlerim gelirse memnun olurum. Tesekkurederim

29 Aralık 2023 18:39

Lütfen, biletlerle ilgili bana bir şey yazabilirmisiniz? Hala biletler ulaşmadı

30 Aralık 2023 21:16

Lüfen bir bilgi verir misiniz? Hala biletlerden haber yok referans numarası :202312PZ6296PR5

2 Ocak 2024 12:00

Lütfen para iadesi yapmanızı rica ederim. Su an kadar sizden cevap alamadığım için, isten de izin alamadım. Para iadesine ricam olunur: referans numarası: 202312PZ6296PR5 tesekkurederim

5 Ocak 2024 10:42

Değerli Üyemiz, Biletleriniz e-posta adresinize PDF formatında gönderilmiştir. Müsabakanın iptal edilmesi durumu haricinde satılan biletler, satış işlemi sonrasında hiçbir şekilde iptal edilemez, değiştirilemez ve ücret iadesi yapılamaz. Buna göre iptal talebinizi yerine getiremeyeceğimizi üzülerek bildiririz. Saygılarımızla.

Biletime Ve Üyelik Bilgilerime Erişemiyorum Endişeliyim

Nuri
21 Aralık 2025 01:442.549

Bilet Al Sat sitesi üzerinden Fenerbahçe – Beşiktaş kupa maçına B201220253ut6sZ numaralı bileti bugün satın aldım. Satın...

Aldığım Blok Dışında Bilet Gönderildi Ve Destek Alamıyorum

8 Kasım 2025 19:252.896

08.11.2025 tarihinde saat 16:24’te Biletalsat üzerinden Fenerbahçe - Kayser...

Biletalsat.com Dönüş Bekliyorum Lütfen Yarın Maç Var Ve Halen Bilet Ortada Yok!

Biletalsat.com DönüşBekliyorum Lütfen Yarın Maç Var Ve Halen Bilet Ortada Yok!

Ahmet
Biletalsat.com Transfer Sorunu

Biletalsat.comTransfer Sorunu

Orhan
Biletalsat.com Biletimi Yükleyin, Can Sıktınız!

Biletalsat.comBiletimi Yükleyin, Can Sıktınız!

Ali
Biletalsat.com Lütfen Aktarın Yoldayım Şu An