Netice sonuçtan hiç memnun değil

06 Ekim 2024 18:35

18 Haziran da Bellona Giresun Görele şubesinden almış olduğum Sürgülü gardırobun rayı tutan plastik parçası Ağustos ayında dolabı açarken kendiliğinden kırıldı. O kadar ince bir parça ki kocaman sürgülü kapıyı taşıyabilecek kalınlıkla değil. Servisi ile iletişim kurduğumuzda benden gelmek ve parçayı takmak için ücret talep ettiler. Ben de henüz dolabı 2 ay oldu. Alalı ve kullanım hatası olacak bir durum yaşanmadı diye belirttim ve ücret ödemek istemediğimi söyledim. Yaklaşık 2 aydır gelip takmadılar. Ürünün kendisi fabrikanın kötü bir malzeme kullanmasından kaynaklı ayıplı parça. Bu sorunu bir an önce kendilerinin ayıbı olduğu için ücret talep etmeden değiştirmelerini talep ediyorum. Aksi takdirde Tüketici Mahkemesi'ne şikayet edeceğimide belirtmenizi rica ederim. Ürünü memlekette annemin evine annemin ismine almıştım. Ürünün kayıtlı adı G**** A*** adına alınmıştır.

Teşekkür ederim. Netice eyibil

06 Ekim 2024 18:40 (Şikayetten 5 dakika sonra)

07 Ekim 2024 09:57

Bir an önce sattığınız ürünün arkasında durmanızı ve kalitesiz kullanılan parçanın yeniden ücretsiz bir şekilde takılmasını bekliyorum.

08 Ekim 2024 18:46

Bu sabah müşteri hizmetlerinden aradılar hala ücret istiyorlar kendilerinin kalitesiz parça kullandığını kabul etmiyorlar. Tüketici Mahkemesi'ne kadar konuyu taşıyacağımı söyledim kendilerine.

10 Ekim 2024 15:13

10 Ekim 2024 15:15

Şimdi aradılar hala ücret dahilinde diyorlar. Sorunumu çözmediler. Kusurlu ürün kullanımından kaynaklı olduğundan ücretsiz değişim talep ediyorum. Bellona markası sorunumu çözmüyor.

Hatice sonuçtan çok memnun

Hatice
27 Eylül 2023 13:15
Gülden sonuçtan hiç memnun değil

Gülden
11 Ekim 2024 12:27
Hayri sonuçtan çok memnun

Hayri
31 Ağustos 2023 19:20
"Dilek hanıma teşekkürler..."
Zeynel sonuçtan hiç memnun değil

Zeynel
27 Mart 2024 16:19
Bellona Gardırop Dolap Kapısı
Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

Tuncay
17 Mayıs 2025 16:46