Bellona Pişmanlık Ve Kalitesizlik

22 Ocak 2024 23:387.375
Atilla
22 Ocak 2024 20:19

Henüz 3 yıllık Bellona koltuk takımı sürekli ayakları kırılıyor 8 Ocak 2024 tarihinde Adana günep servisinden sipariş verdiğimiz halde parça gelmedi korkudan oturmaya korkar olduk Bellona hiçbir şekilde yardımcı olmuyor çok pişmanım kimseye tavsiye etmiyorum

22 Ocak 2024 23:40 (Şikayetten 1 dakika sonra)

25 Ocak 2024 17:00

30 Nisan 14:25

Paran çoksa kolay kazanıyorsan Bellona al Çünkü ne hizmet var ne de paranın karşılığı benim koltuk takımları montajı tam olmadan bıraktılar Bellona pişmanlıktır

Eki aç
Özlem
Benzer Şikayeti Var
18 Mart 02:57

Bellona yatak başlık baza aldım ama 1 sene ancak oldu ama her yeri dökülüyor verdiğimiz paraya yazık arıyoruz bir muhatap bulamıyoruz telefonlar sürekli yönlendirme kimseyle konuşamıyoruz

29 Aralık 2024 21:41

Bellona koltuklar 10 gün olsun alalı. Gıcırtı ve çökme oldu minderlerde yumuşama oldu çok pişman oldum parama yazık oldu çok zorluklavaldi oturmaya korkar oldum her an dökülecek gibi hele gıcır gıcır ses yok mu bir taraftan bir tarafa dönemiyorsun lütfen değişim istiyoruz

Koltuk Ve Sandalyelerde Renk Değişimi Nedeniyle Ürün Değişimi Talebi

8 Nisan 20:14752

Yaklaşık 3,5 yıl önce Malatya Fahri Kayahan’daki Bellona şubesinden bir oturma grubu ile masa ve sandalye takımını topla...

6 Nisan 20:051.049

26.01.2026 tarihinde Bellona Adana Seyhan Özdoğan Mağazası’ndan bir oturma grubu satın aldım. Ürünü aldıktan kısa süre s...

1 Destek

Tümünü Gör
Bellona Koltuk Takımında Kumaş Deformasyon Var!

Bellona KoltukTakımında Kumaş Deformasyon Var!

Ayşegül

Merve
Bellona Atlanta Köşe Takımı Sorunu

Bellona AtlantaKöşe Takımı Sorunu

Merve
Bellona Üründe Sorun Var!

Bellona ÜründeSorun Var!

Elig