Bellona Pişmanlık Ve Kalitesizlik

Atilla
22 Ocak 2024 20:19

Henüz 3 yıllık Bellona koltuk takımı sürekli ayakları kırılıyor 8 Ocak 2024 tarihinde Adana günep servisinden sipariş verdiğimiz halde parça gelmedi korkudan oturmaya korkar olduk Bellona hiçbir şekilde yardımcı olmuyor çok pişmanım kimseye tavsiye etmiyorum

22 Ocak 2024 23:40 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Bellona Müşteri Hizmetleri

25 Ocak 2024 17:00

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, bellona Müşteri Hizmetleri

Paran çoksa kolay kazanıyorsan Bellona al Çünkü ne hizmet var ne de paranın karşılığı benim koltuk takımları montajı tam olmadan bıraktılar Bellona pişmanlıktır

Eki aç
Özlem
Benzer Şikayeti Var

Bellona yatak başlık baza aldım ama 1 sene ancak oldu ama her yeri dökülüyor verdiğimiz paraya yazık arıyoruz bir muhatap bulamıyoruz telefonlar sürekli yönlendirme kimseyle konuşamıyoruz

Bellona koltuklar 10 gün olsun alalı. Gıcırtı ve çökme oldu minderlerde yumuşama oldu çok pişman oldum parama yazık oldu çok zorluklavaldi oturmaya korkar oldum her an dökülecek gibi hele gıcır gıcır ses yok mu bir taraftan bir tarafa dönemiyorsun lütfen değişim istiyoruz

Kırılan Koltuk Ayağı İçin 2100 TL Servis Ücreti Haksız

Aralık ayında Bellona’dan Valencia köşe koltuk takımı satın aldım. Haziran ayında koltuğun destek ayağı kırıldı. Konu il...

Kırılan Koltuk Ayağı İçin 2100 TL Servis Ücreti Haksız

Bellona'dan Aldığım Koltuk Takımı Beklentilerimi Karşılamadı: Malzeme Farkı Ve İletişim Sorunu

10 gün önce İzmir’deki Bellona mağazasından Mavenna model koltuk takımı satın aldım. Ürünü satın alırken bana komple MDF...

1 Destek

Hatice
Niğde Bellona Mağduriyeti

Niğde BellonaMağduriyeti

Demet
Bellona Valencia Koltuk Takımı Hüsranı!

Bellona ValenciaKoltuk Takımı Hüsranı!

Hatice

Öne ÇıkanKonular