Bellona - Koltuk Takımı (perlino) 1 Yıl Olmadan Yayları Kırıldı

13 Nisan 2024 20:48

Üç yıl önce aldığımız Bellona perlina model koltuk takımının üçlü koltuğu daha iki yıl dolamadan yaylar çıkmaya başladı. Koltuk çökmeye başladı. Kullanıcı hatası olmamasına rağmen geçen yıl Bellona Sivas servisinde ücreti karşılığında tamir ettirdik. Aynı sorun 9 ay sonra aynı şekilde meydana geldi. (Yaylar yerinden çıkmış). Evde çocuk evcil hayvan yok, misafir odasında bayramdan bayrama girilen bir odada bu koltuklar.

18 Nisan 2024 09:31 (Şikayetten 4 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Bellona Müşteri Hizmetleri

19 Nisan 2024 17:48

24 Nisan 2024 14:43

25 Nisan 2024 16:36

Tüketicimize bilgi verildi diyorsunuz. Verdiğiniz bilgi ücret karşılığı servis yönlendiririz diyorsunuz. Zaten ürün iki yıl olmadan deforme oldu. Ücret karşılığı yaptırdık. Altı yedi ay içerisinde ücret karşılığı yaptırdığımız yaylar tekrardan yerinden çıktı. Tekrardan ücret vererek yaptırmamız mı gerekiyor. Siz koskoca Bellona firmasısınız. Sattığınız ve tamir ettiğiniz ürün kısa sürede aynı yerden deforme oluyor ve sahip çıkmıyorsunuz.

Ahmet
28 Mayıs 2024 23:30
Bellona Koltuk Yayı Çıkması
Emre sonuçtan hiç memnun değil

02 Nisan 2024 12:45
Bellona Koltuk Takımı Yay Çıkması
Nisa sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2023 16:09
Aynur sonuçtan çok memnun

Aynur
14 Ağustos 2023 13:30
"Teşekkürler"
Bellona Koltuk Takımı Yayları Attı.
Eminenur sonuçtan çok memnun

Eminenur
29 Kasım 2023 20:54
"Merve hanıma ilgisinden dolayı teşekkür ederim"

Bellona Kategorileri