Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Kargo Teslim Edilmedi, Müşteri Hizmetleri Yanıt Vermiyor

24 Aralık 2024 14:35

16.12.2024 tarihinde Bella Maison website üzerinden sipariş oluşturdum. 18 Aralık tarihinde sipariş kargoya verildi. Maili tarafıma iletildi. Aradan 5 gün geçmesine rağmen kargo Web sitesinde kargo hazırlanıyor görüntüleniyordu. Kargo ile görüştüğümde ürünün faturasının kesildiği ancak Bella Maison firması tarafından teslim edilmediği söylendi. WhatsApp hattından ulaştığımda siparişiniz kargoya teslim edilmiştir şeklinde dönüş yapıldı. Ancak yine kargo takibinde aynı şekilde görüntüleniyor. Müşteri hizmetlerini aradığım zaman ulaşılamıyor. WhatsApp üzerinden de tarafıma dönüş yapılmıyor. Ortada bir sorun var ancak sorunu çözebilecek insanlar sorunla ilgilenmiyor, bir daha asla alışveriş yapmayı planlamıyorum.

24 Aralık 2024 14:40 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Alışveriş deneyiminizi en iyi hale getirmek adına sizi en kısa sürede bilgilendireceğiz. En içten sevgi ve saygılarımızla,

Gizem
Gizem
25 Aralık 2024 12:40

Bilgilendirmeyi yakın sürede yapmayı planlıyorsunuz diye umuyorum.

Sümeyye
Sümeyye

Acil dönüş yapın, 5 adet sarkıt avize sipariş verdik, hepsinin elimize ulaştığına dair mesaj geldi, ulaşan sadece bir tanesi. Böyle saçmalık görmedim

Merve sonuçtan çok memnun

22 Temmuz 2025 13:39