İstanbul Kart Ve Geç Kart

İstanbul Kart Ve Geç Kart
16 Eylül 2023 17:16

İBB küçük hesaplar peşine düşmüş yeni aldım İstanbul kartıma 1 hafta sonra limit aşımı diye para yükleyemedim kişiselleştirin limiti yükseltelim dediler. Kendilerinde 153 olmadı mobilden de tüm bugüne kadarki bilgilerimi sıfırlandılar yine kişiselleştirdik yine para yüklenmiyor limit aşımı dedi. İçinde kalan 18.55 bakiyemi çekti. Halde metroda geçmeme izin vermedi bakiyeniz 3.55 uyarısı verdi. Bu da yetmezmiş gibi mağdur olmayayım diye 10 geç bilet almak için attım paramın 100 TL yuttu onu da iade için arayacak gün veremiyoruz dediler 3 geç aldım komedi gibi oda 2 kere basıyor 3. Hakkını vermiyor güvenlin Lütfu olmasa yolda kalacağım. Hadi benim o anda param vardı ya olmasa sıradan bir vatandaş son parası ile gelmiş olsa bu insanları mağdur etmekten çok bu benim kişisel düşüncem yolsuzluk olduğunu düşünüyorum

19 Eylül 2023 11:29 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın Celal A. İleteceğiniz talep, şikâyet ve önerileriniz hakkında işlem detayları ve kişisel bilgilerinize ihtiyaç duyulmaktadır. Bildirimlerinizin güvenli bir şekilde incelenebilmesi için bize 153 Çözüm Merkezi hattından ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla. BELBİM Bireysel Müşteri Yönetimi

03 Ağustos 2023 14:34

İstanbul Kart Mobil Onay Sorunları