Belbim (İstanbulkart) Faciası

03 Eylül 2024 15:23

Fahiş fiyatlı İstanbul Kart faciasından sonra, bir de kartların manyetikleri bozulmaya başladı. Kartımı özenle ve plastik muhafazasını korumama rağmen aylık AKBİL olan kartım çalışmıyor. Bu sebeple çözüm için 153'ü aradım. Manyetik bozulmuş kartı internetten iptal edip yeni kart başvurusu yapacaksınız dediler. Şu kadar bedel ödeyeceksiniz diyorlar. Ya zaten zora soktunuz insanları, bir de bu şekilde tüm masrafları bizden çıkartıyorsunuz.

04 Eylül 2024 09:44 (Şikayetten 18 saat sonra)

Sayın Seçkin K. İleteceğiniz talep, şikâyet ve önerileriniz hakkında işlem detayları ve kişisel bilgilerinize ihtiyaç duyulmaktadır. Bildirimlerinizin güvenli bir şekilde incelenebilmesi için bize 153 Çözüm Merkezi hattından ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla. BELBİM Bireysel Müşteri Yönetimi

Salih
Salih
06 Eylül 2024 08:11

Hep hazır cevap işiniz, kart cipi muhafaza etmeme rağmen bozulmuş, yeni aylık yaptırmıştım, gidin değişim yapsınlar dediniz yaptık, sonra o süreçte hep tam ödeme yaptık gecislerde, her gün ise gidip geliyorum, neyse, kart için 110 TL ödedik, e dedik aylıklarımız nerede,1 hafta kullanamadığımız ayliklarimiz, MAALESEF dediniz 3 gün içinde hesabınıza AKTARİLİR, resmen sömürdünüz bizi, yazıktır vatandaşa

İstanbulkart Manyetik Kart Mağduriyeti

12 Ocak 2024 09:55

09 Ağustos 2023 02:50

23 Mayıs 2024 00:05
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

İBB Kart Ücreti Ve Garanti Sorunu

20 Ekim 2024 18:49
Taha sonuçtan hiç memnun değil

04 Mart 2025 09:33

BELBİM | İstanbulkart Kategorileri