Sürekli Arızalanan Ürün Ve Çözülmeyen Sorunlar

Nursen
10 Ekim 2024 23:14

2 yıldır farklı farklı sorunlardan defalarca servise gitti yenilendi yenisi de servisten çıkamadı ama onlarca kez servise gitmesine rağmen asla düzelmiyor. İlk zamanlar servisten gelince 2-3 ay kullanıyorduk sonra yine bozuluyordu ama son 2 seferdir gelen ürünü hiç kullanamadık tekrar götürdük 1 hafta kadar serviste bekledi yine gitti bugün teslim aldık. İlk demlemede videoda gördüğünüz sorunu yaşadık. Önce alta su akıttı sonra demlediği çayın son 19 dakikasında yeniden demleme yapıp hemen alta boşaltmaya başladı. Artık servise git gel yapmaktan da bıktık. Kullandığımız birkaç ayda özellikle Ramazanlarda çok Konfor sağladığı için asla iade yapmak istemedim ısrarla düzelmesini bekledim ama artık düzeltmeyecek belli ki. Son 3 servistir yenisi ile değişim son serviste de hiç tercih etmediğim halde iade yapılsın dedim ama kabul edilmiyor denildi. Bu kadar sorunlu makinenin yenilerinde bile sorunlarının giderilememesini, giderilmiyorsa ısrarla iade alınmamasını ben anlayamıyorum. Servisten çıkıp kullanmaya fırsat bulamıyoruz artık.

11 Ekim 2024 10:14 (Şikayetten 11 saat sonra)
Nursen
17 Mart 23:36

Bozuk makineyi verip yolladığınız için teşekkür ederim ne kadar "büyük" bir firma olduğunuzu anladım.

Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Tuğba
05 Ağustos 2023 12:46
Gönül sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Arızalanan Beko Dem Çay Makinesi Ve Yetersiz Servis Hizmeti

01 Temmuz 2024 19:17
Beko Çaycı Şikayeti İçin Isıtmıyor

Fatma
17 Mayıs 2024 11:26
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Beko Çay Makinesi: Garanti Sonrası Hayal Kırıklığı Ve Yüksek Tamir Ücreti

Abdullah