23 Eylül 2024 21:40

3 ay önce Beko'dan klima aldım. Klimam soğutmuyor ve kapağı düzgün açılıp kapanmıyor diye servis randevusu oluşturdum. Servis, randevuyu saat geç oldu diyerek iptal etti. Pendik Doğu Beko yetkili servis. Daha sonra, 2 gün geçtikten sonra yetkili servisin yaptığı elektrik bağlantısı patladı. Şikayetime gelmedikleri için böyle bir sorun oldu. Evde olmasak evin alev almamasının garantisi yok, evin üstü ahşap olduğu için. Daha sonra Kurtköy ve Topselvi Beko servisi gelip kontrol edip gittiler. Hiçbir aksiyon alınmadı. Pes etmedim, tekrar randevu oluşturdum. Doğu şube yetkili servis beni arayarak klimanın değişim yapılacağını söylediler. Pazartesi gününe randevu verdiler. Bugün eve 9-10 kişi geldi. Sadece 3 tanesi yetkili servis kıyafeti giyiyordu, diğerleri sivildi. U*** y*** ismindeki kişi, ben bölge teknisyeniyim, en yetkili benim diyerek eve sivil şekilde girdi ve problemlerin hiçbirini çözmedi. Sadece resim çekti. Bayiyi bile aramadı. Daha sonra öğrendiğim kadarıyla öyle bir bölge teknisyeni yokmuş, hatta Beko'da bölge teknisyeni adında bir şey yokmuş. Sivil olarak evime gönderdiğiniz insanlardan da Doğu şubesi yetkili servis Beko'dan da şikayetçiyim. Beni arayıp değişim sözü verip değişim diye bir şey söylediklerini söylediler. Ben 19.09.2024-23.09.2024 aralığındaki telefon kayıtlarının incelenmesini talep ediyorum. Evime sivil gönderdiğiniz kişiler kim, ne hakla böyle bir şey yapıyorsunuz? Pendik Doğu şube Beko Arçelik yetkili servis. Bu olayın acilen Beko Arçelik tarafından aksiyon alınmasını ve klimanın benden kaynaklı olmayan sebeplerden ötürü değişimini talep ediyorum. Klimayı ve elektrik bağlantısını yapan Pendik Doğu şube Beko Arçelik yetkili servis.

25 Eylül 2024 12:00 (Şikayetten 1 gün sonra)
25 Eylül 2024 15:24
Pendik Doğu Şube Beko Yetkili Servis Mağduriyeti!

Halen hiçbir aksiyon alınmadı bekliyorum bugün 15. Gün halen geleceğiz yapacağız değişcez falan filan icraat yok ortada koskoca Beko dedikleri bu olsa gerek pişmanlıktan başka bir durum değil

Ilkayy sonuçtan hiç memnun değil

Ilkayy
16 Temmuz 2024 18:07
Beko Ekoloji 24000 Klima Yandı
Ayse sonuçtan hiç memnun değil

Beko Ekoser Teknik Ve Day Tuk Mall Yaşattığı Mağduriyet

Ayse
24 Temmuz 2024 18:31
Nur sonuçtan hiç memnun değil

Nur
09 Ağustos 2023 17:23

Melih
15 Temmuz 2023 19:13
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
24 Haziran 2024 12:21