Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Kıbrıs Beko Garanti Uydurması

Sedat
19 Temmuz 2024 17:51

Merhaba Kıbrıs da yaşamaktayım. 2024 ocak ayında L***** grup Beko bayisinden 1 adet Beko marka elektrikli Scooter aldım fakat 7 ay sonra cihazda arıza ışığı yandı. Bayii ürünü satarken 2 yıl garanti vermişti fakat daha ilk arızasında kullanıcı hatası olduğunu söyleyerek 12 bin TL'ye aldığım ürüne bana 8800 TL tamir ücreti çıkarttılar. Buradan anlıyorum ki Kıbrıs Beko dan alınan hiçbir ürün garanti kapsamına girmiyor. Garanti falan hikaye.

31 Temmuz 2024 12:10

Kıbrıs Levent grup Beko mağduriyetleri tüm hızıyla devam ediyor. 28.07.2024 tarihinde almış olduğum Beko marka buzdolabı 31.07.2024 tarihinde Servis tarafından evime kutulu bir şekilde geldi fakat daha kutu açılımı yapılmadan Servis personele kutunun ezik olduğunu gösterdim ve maalesef kutu açılımı da dolap kapağının ezilmiş olduğu görüldü. Bu durumda ürünü kabul etmeyeceğimi söyledim fakat bana ürün değişim sürecinin uzun olduğunu beyan ettiler. Bu yaz gününde bu şekilde mağdur edilmek hiç hoş bir durumun olmadığını söylememe rağmen hem mağaza yetkilisi ve hem de Servis yetkilisinin tavırları hiç hoş olmayan bir üslupla devam etmektedir. Buradan yine anlıyorum ki Türkiye Beko ile Kıbrıs Beko arasında müşteri memnuniyeti açısını dan dağlar kadar fark var. Üzülerek söylüyorum yıllarca Beko dan alışveriş yapmama rağmen Kıbrıs da bu sorunlar ile karşılaşmak çok üzücü.

Ek
Ek
22 Temmuz 2024 09:35 (Şikayetten 2 gün sonra)
Sedat
31 Temmuz 2024 11:57

Konuyla ilgili tarafıma ne Servis den ne de mağazadan hiçbir şekilde dönüş olmamıştır.

15 Mayıs 2024 17:02

Ebru
24 Temmuz 2023 21:53
Tufan sonuçtan hiç memnun değil

Tufan
27 Şubat 2024 16:08
Tolga sonuçtan çok memnun

Tolga
09 Eylül 2024 23:03
"Müşteri hizmetlerinden çok kısa sürede geri dönüş alıp sorunumu giderdiler. Gayet ilgiliydiler. İlgilenen hanımefendiye çok teşekkür ederim."
Necla sonuçtan çok memnun

Necla
03 Haziran 2024 18:24
"Mağduriyetimi giderdiğiniz için teşekkür ederim"
Beko Sıfır Ürün Arızası
Beko Kategorileri