Habil sonuçtan hiç memnun değil

Gebze Center Beko Piranlar Telefon Sorunu

09 Mayıs 2024 15:41

Telefon aldım, bir buçuk aydır teslim edilmedi. Her aradığımda 'bugün geliyor' diyerek duruyorlar ama sonuçta bir gelişme yok. Yetkilileri aradığımda 'not aldık, liderlerimiz size geri dönüş sağlayacaktır' diyerek geçiştiriyorlar; ne arayan var ne de soran.

11 Mayıs 2024 10:44

Gebze Center Beko Piranlar şubesinden 27nisan telefon aldım fakat telefon ellerinde olmadıkları için sipariş vereceklerini söyledi ürün şubeye teslim edilip ürünü başkasına sattıklarını beyan ettiler bana da aynı ürünü vade farkı ile birlikte yüksek fiyattan tekrar satacaklarını beyan ettiler Beko müdürü Adnan bey ve satış. T Mert bey

11 Mayıs 2024 10:44

10 Mayıs 2024 23:56

10 Mayıs 2024 23:54

09 Mayıs 2024 16:38 (Şikayetten 57 dakika sonra)
10 Mayıs 2024 00:33

İlgililer sizinle görüşme sağlıcakdır demekten sıkılmadınız galiba iletişim kuran yok

Seda sonuçtan hiç memnun değil

Seda
09 Ocak 2024 23:31